Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 24 kvě 2012
Celkem je zde 176 lidí (80 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    vybo
Uživatelů dnes 9
Uživatelů včera 10
Celkem uživatelů 17355

Online návštěvníků
Návštěvníků 96
Uživatelů 80
Celkem 176

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: 2.8 vs 1.8T
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte ;)    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Technika & Úpravy -> Co říkáte na...
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009

PříspěvekZaslal: Pá, 23.04, 2010 13:59

Tak počkej, já taky neříkám, že je jich plné mobile.de, ale neznamená automaticky, že určité auto musí zákonitě mít ročne najeto xy km...

A zvlášť v Německu, kde vidíš běžně na 5 BMW jezdit i 70 ročné důchodce...
 nahoru #61
sponzor

PříspěvekZaslal: Pá, 23.04, 2010 13:59

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 2.2. 2010

PříspěvekZaslal: Pá, 23.04, 2010 17:04

No tak myslim,ze vseobecne budou mit najeto vic naftovy,nez benzinovy motory.kdyz chce nekdo polikat tisice kilometru,tak u novyho auta sahne asi spis po nafte,nez benzinu.takze kdyz nad tim tak premejslim,tak dve kila u benzinaku sou asi celkem realny.toz hodim na to oko osobne a pak se asi hlavne uvidi.
 nahoru #62
AK allstar
AK allstar

Registrace: 16.12. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 25.04, 2010 9:27

takže malá rekapitulace.... s 1.8T jsem max spokojený, ale teď o víkendu jsem byl svezen A6 2.4 odsud z klubu a ten zvuk při zrychlování je něco úžasného... hned bych měnil
 nahoru #63
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 5.11. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 25.04, 2010 23:48

vencaa6 : ja jsem si to radsi nikdy nevyzkousel abych nemusel litovat.
 nahoru #64
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 25.04, 2010 23:55

vencaa6:
A co taková V8, to se dějou věci
 nahoru #65
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: Po, 26.04, 2010 16:14

root: ehm....

TAVIC: jako čekal jsem hodně, ale toto bylo nad mé očekávání... v podstatě tam bylo tak 3500 max a už to brumlalo... mordaaa
 nahoru #66
AK nováček
AK nováček

Muž

PříspěvekZaslal: Po, 26.04, 2010 16:17

nj V8 by byla vubec nej,ale to uz by bylo asi zase nekde jinde o spotrebe.Myslim ze zustanu u vidiny V6,kdyz se trochu poladej laufy,tak bude znit urcite taky mooc pekne
 nahoru #67
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: Po, 26.04, 2010 16:28

scuder: nic netřeba ladit... vše je dokonalé z výroby
 nahoru #68
sponzor

PříspěvekZaslal: Po, 26.04, 2010 16:28

nahoru #
AK nováček
AK nováček

Muž

PříspěvekZaslal: Po, 26.04, 2010 16:34

naladeno optimalne urcite ano,kdo chce hlasitejsi projev,urcite bude muset jit trochu po nejaky uprave.
 nahoru #69
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 5.11. 2007

PříspěvekZaslal: Po, 26.04, 2010 20:13

tak ja mel dnes tu cest svezeni se v doprovodu a8 w12 6,0L jel aasi jen 120 to musi byt tepriva brum brum...
 nahoru #70
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2008

PříspěvekZaslal: Po, 26.04, 2010 20:19

scuder: Hlasitejsi projev muze byt fajn nekde na srazu. Jinak tim akorat otravujes lidi, kdyz vyjizdis z domu brzy do prace a uz ani nemluvim o tom, jaky musi byt jet s tim nekolik hodin po dalnici treba ve 150ti, kdy motor toci 4tis - to uz ten zvuk asi prestane bavit aji toho nejvetsiho fandu.
 nahoru #71
AK nováček
AK nováček

Registrace: 19.6. 2011

PříspěvekZaslal: Ne, 19.06, 2011 21:31

kolik zere kluci 2,8 proti 1,8 T dle Palubaku za hodinu?
tipuju ze kdyz je radne teply tak 1,3 l
takze asi dvojnasobek co diesel.
Premyslim prave ,ze jak tady padlo na popojizdeni by bylo prece jen lepsi mit mensi objem,ael me se nechce vracet k turbu prave kvuli teplotam
 nahoru #72
Anonymní

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 10:05

AUDI A6jake?: Esli chceš jen popojíždět, tak se 2.8i vyhni obloukem. Teda, pokud vyděláváš i na něco jiného, než na benzín.
 nahoru #73
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 10:15

Citace:
Hlasitejsi projev muze byt fajn nekde na srazu. Jinak tim akorat otravujes lidi, kdyz vyjizdis z domu brzy do prace a uz ani nemluvim o tom, jaky musi byt jet s tim nekolik hodin po dalnici treba ve 150ti, kdy motor toci 4tis - to uz ten zvuk asi prestane bavit aji toho nejvetsiho fandu.

bicek: Si piš...
Mé kdysi dávno ještě na Favoritě prorezavěl koncový tlumič výfuku (ale taková jemná díra odspodu). A chytlo to fakt krásný mohutný zvuk (až takový, že jsem myslel, že když koupím nový výfuk, tak tu díru tam sám navrtám na tom místě).

Pak se to časem začalo stupňovat a pak už to stratilo takový ten decentní nádech a bylo to hlučný asi jako normální sportový tlumič.

A to jsem tehdy jezdil na přednášky asi 50 km do BA po dálnici a hodně rychle mě to vyléčilo ze sportovních výfuku...
 nahoru #74
AK batole
AK batole

Registrace: 14.10. 2010

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 10:46

2,8 je prfektní motor, ale na dlouhé tratě. Ne na couračky po městě a okolí, to se pod deset nedostaneš za boha. Ale na dálku bych řekl, že mu honit ho prospívá Když přejedu republiku, palubák hlásí osm průměr, ale tomu bych zase tak nevěřil
 nahoru #75
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 11:04

farmář: Proč, já měl ze Slovinska spotřebu 7,9l a to v A6 a Quattru. Ale to jsem se snažil...
 nahoru #76
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 11:04

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 11:29

farmář: Michal.K: Na tech necelych 8 jsem se dostal jen jednou - kdyz jsem ji prodaval a jel jsem za Martasem v Yarisu - tezky piano jizda a prumer 7,8. Pri me normlani jizde tak 11 spis.
 nahoru #77
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 12:37

bicek: Tak to jasný, taky se to tam mezi těmi normálně 11-12 motalo.
 nahoru #78
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 12.12. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 12:51

me se to placa kolem tech 10 kdyz jezdim slusne a semtam vyjedu nekde dal.. jinak ciste popojizdeni bych rekl ze tak tech 11 -12 plus kazdej rok novy katy
 nahoru #79
AK batole
AK batole

Registrace: 14.10. 2010

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 13:30

to Michal K. - protože palubák nemusí moc souhlasit se stavem v nádrži Do Vídně a zpátky se dostávám i k 7,5,dle palubáku, u nich se nerad bavím s policií Ale v nádrži mi to nevychází tak přesně Navíc jezdím dálky na LPG*...a tam ať dělám co dělám....13-14 na sto. Není to sekvence.
 nahoru #80
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 13:39

farmář: Tak já to, že palubák ukazuje nebo neukazuje taky neřeším...

Odměřováním podle nádrže to taky není úplně přesný, nebo taky ne vždy to vypne v té samé poloze a o bublinách v nádrži ani nemluvím. To bys musel tankovat na tom samém čerpadle a pořád stejně rychle a pod...

Ale to snad je jedno, každý kdo si kupuje auto střední třídy s benzínem a ještě Quattrem musí počítat, že to nebude žrát jak nějaká Fábie 1.2 HTP...

Já osobně mám na novém autě spotřebu podobnou, na delších trasách i možná lepší jak u starého auta (Citroen Xsara 1.8i 16V), a to mám teď auto větší, silnější a mám quattro*...
Takže spotřeba je pro mě příjemným překvapením a vůbec jí neřeším.
 nahoru #81
AK nováček
AK nováček

PříspěvekZaslal: Út, 21.06, 2011 20:19

Urcite necekam spotrebu pod 10 litru to ani nejde neni to proste mozne. Kdyz sem mel s favoritem spotrebu 9 s fabii mam 8,5 a treba takovy subaru legacy 1,8 sem mel 10,5, kia sportage
12 l.... kdyz je motor studeny zere v obsahu plus minus 1,6-2,5 l okolo 20 km vsak znate tu krivku spotreby.
Ja tim autem nebudu nikam cestovat vylozene to bude milacek tak jako kdyz si nekdo vyuni auto a ma ho jen na vystavy a sprinty,ale na to ja vubec nejsu.Proste si chcu splnit sen,ktery je dost realny. ale jak se divam na navod A6tky nebude dobra voba koupit 4kolu v automatu to bych se neprojel.Nechci zavodit,ale citil bych se dost blbe kdyby mi muj diesel jel se zrychlenim 9,3 na 100 lip:D.
Me stve,ze je na prodej strasne malo vybavenych A6 v benzinu nad rok 99. prodavajui se jen 2,7 turba nebo 2,5 TDI*:( a nebo nejsou 4 koly.snad neco behem roku pribude nez nasetrim tech 80 tis:D
 nahoru #82
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 19.10. 2010

PříspěvekZaslal: St, 22.06, 2011 8:59

bicek napsal:
farmář: Michal.K: Na tech necelych 8 jsem se dostal jen jednou - kdyz jsem ji prodaval a jel jsem za Martasem v Yarisu - tezky piano jizda a prumer 7,8. Pri me normlani jizde tak 11 spis.

No...a od té doby jsem se na tu průměrku nedostal Nedávno jsem jel po okreskách na Vysočinu a na palubáku bylo 9,4...po dálnici do Zlína a z5 bylo 11,4 (docela mě to zarazilo, ale ten 5 kvalt je fakt krátkej, takže díky tomu...) no a město mám tak za 11 - 11,5.
Co se týče palubáku a okamžité spotřeby - z toho su jelen. Někdy stojím a je tam 1,5...někdy zase 18,5...přijde mi ta okamžitá nějaká zmatená, jako kdyby později reagovala či co. Rozjezd do kopce, vyřazení, zastavení...a je tam 23 a nehne se to dolů
 nahoru #83
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 22.06, 2011 13:58

Martin_A6: Pri volnobehu tam zustane svitit posledni zobrazena hodnota. Pokud dojizdis bez plynu a vyhodis kvalt tak treba tech 1,5, pokud se rozjizdis a nahle zastavis tak tech 23
 nahoru #84
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 22.06, 2011 13:58

nahoru #
AK nováček
AK nováček

PříspěvekZaslal: St, 22.06, 2011 14:30

palubak je vec ,ktera mi fakt chybi jako ja umim jezdit maximalne na spotrebu teda kdyz chcu:D,ale palubak si proste preju. blby,je,ze u nejaky V6tky co bud ev benzinu mi bude nahovno raci nevidet ty hodnoty od 9-30 a kdyz bych to mel na plyn tak je uplne nanic.kdyz se o tom bavime jsou ty palubaky aj v CZ? vetsinou sem tam videl nemecky napisy coz by bylo krute:D a jdou ty hodnoty zobrazit na GPS* jako u jinych aut jako jsou BMW,ALFA atd?
 nahoru #85
AK senior
AK senior

Registrace: 23.2. 2009

PříspěvekZaslal: Čt, 23.06, 2011 4:04

AUDI A6jake? napsal:
raci nevidet ty hodnoty od 9-30

jo jo...a co teprv tech 52 vic sem z teho zatim nedostal,asi uz to neumi spocitat
 nahoru #86
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď     Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte ;) časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Technika & Úpravy -> Co říkáte na...

Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chyby clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku programy pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: