AK batole

Muž
Registrace: 10.6. 2011
|
Zaslal: Út, 14.06, 2011 9:36 |
|
Diky za zhodnoceni.. neco mi na tom taky nesedi no.. a nevim jestli se za tyhle penize vyplati kupovat 96ku.. prej to ma udelany pretesneni motoru a spojku..ale kdo vi.. volal jsem jestli je to jeste aktualni a po hlase to znelo na mladyho kluka.. a podle kol soudim ze s tim asi docela lital..
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 14.06, 2011 9:36 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 17.1. 2010
|
Zaslal: Út, 14.06, 2011 12:52 |
|
Tezko rict jak to vypada, chce to videt na zivo, ale origo stav to neni. Jinak myslim si, ze cena je dost vysoka, to by to musela byt opravdova vonafka a i jestli je to opravdu 96ka tak i tak by to byla docela vysoka cena, to by to muselo byt aspon quattro*.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Út, 14.06, 2011 13:12 |
|
to jo no..taky mi to tak pripada, no asi tenhle nebo pristi vikend si udelam vylet do nemec.. kouknout na ty dve co jsem postoval na prvni strance.. a uvidi se jak to bude vypadat nazivo.. ta tmava se mi docela libi.. vypada to slusne.. do ty doby je cas jeste hledat dalsi 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 3.11. 2009
|
Zaslal: Pá, 17.06, 2011 18:32 |
|
Ahoj...měl jsem 1.9 v AGR* OI a uplně maximální spokojenost až mě mrzí že jsem ji prodal bráchovi...  Teď mám 2.5 a opět max spokojenost ale mám 2004 r.v. a mám kámoše co má taky 2.5 v automatu rok 1999 a absolutně žádnej problém krom převodky která chtěla přetěsnit ale za to moh předešlej majitel tuším...Koupil Ji v Mošnově u Ostravy má ji pět let a je opravdu moc rád že do ní šel má teda A6...No a jen z mého pohledu určo bych ve tvé situaci volil 1.9 a klidně A6 nejseš letec dle toho co píšeš a asi bych se mrknul na stránky jestli se někdo nezbavuje a projdi si Profit a podobně většinou se najde někdo kdo to neda do bazaru a řekne ti narovinu co to je za auti teda určitě to auto nepřeceni jako bazar...!!! Teda jen muj názor nebo Avizo...  No nic beztak už si něco dovezl a zase píšu pozdě...  Jo a jinak ta má je taky z němec a opravdu mám ji 3 roky a pohodička... pokud kup tak soukromě nebo z německa asi...ČEST-0000
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 23.12. 2008
|
Zaslal: Pá, 17.06, 2011 23:32 |
|
Ahoj, před 2 a půl roky jsem se taky rozhodoval jakou Audi. Měl jsem před tím 10 let Vento 1,9 TDI* motor AFN 81 kW a maximální spokojenost. Když se objevila na inzerátu v Quatru, a s tímto motorem tak jsem do ní okamžitě šel. Tenkrát stála 110 tis. Koupil jsem ji a úplná pohoda. Motor chodí za 5,5 l a jenom mě Satas měnil Maxidot*, na který prodávající snížil cenu. Mám najeto 225 000 km a vůbec nebere olej. Nikdy bych ji neprodal. Pokud na ni narazíš, tak ber. Je to A4 B5.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Po, 20.06, 2011 11:46 |
|
| FIENDMAN napsal: | Ahoj...měl jsem 1.9 v AGR* OI a uplně maximální spokojenost až mě mrzí že jsem ji prodal bráchovi... Teď mám 2.5 a opět max spokojenost ale mám 2004 r.v. a mám kámoše co má taky 2.5 v automatu rok 1999 a absolutně žádnej problém krom převodky která chtěla přetěsnit ale za to moh předešlej majitel tuším...Koupil Ji v Mošnově u Ostravy má ji pět let a je opravdu moc rád že do ní šel má teda A6...No a jen z mého pohledu určo bych ve tvé situaci volil 1.9 a klidně A6 nejseš letec dle toho co píšeš a asi bych se mrknul na stránky jestli se někdo nezbavuje a projdi si Profit a podobně většinou se najde někdo kdo to neda do bazaru a řekne ti narovinu co to je za auti teda určitě to auto nepřeceni jako bazar...!!! Teda jen muj názor nebo Avizo... No nic beztak už si něco dovezl a zase píšu pozdě... Jo a jinak ta má je taky z němec a opravdu mám ji 3 roky a pohodička... pokud kup tak soukromě nebo z německa asi...ČEST-0000 |
Pozde nepises.. diky.. jedu se podivat na jednu A6 v sobotu do Drazdan.. je to r.v.1999, v plny palbe, s navigaci v kuzi.. prvni majitel.. s kompletni servisni knizkou..najeto 138 tisic, pry dolozeno v servisce.. od nejakyho starsiho chlapka ze se prestehoval na farmu do svedska a tudiz ji prodava v nemecku dokud jeste je.. jediny hacek ktery to ma je, zeje to 110kW 2.5 TDI*.. vim ze s tim budou asi problemy a vsichni me varuji  , ale auto vypada jako novy..takze se znamym automechanikem se na to dojedem podivat.. a je to za slusny penize, takze i kdybych do toho mel vrazit treba 30 litru navic.. furt by se to s tou vybavou asi vyplatilo.. otazka je jestli lze neco preventivne vymenit, aby to pak zamezilo vetsim skodam..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009
|
Zaslal: Po, 20.06, 2011 12:19 |
|
Jerryn: No jako první je zkontrolovat vačky (dá se to částečně i cez víčko na dolívání oleje), ale nejlepší by bylo sundat kryty vaček a omrknout je celé.
V každém případě hned po dojedzu dom bych vyměnil olej a dal tam kvalitní olej a jestli to bylo nastaveno na proměnlivý interval (Long Live), tak bych to hned změnil na pevný interval (15 000km).
Taky bych nechal zkontrolovat rozvody, v případě pochybností je taky vyměnit...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Po, 20.06, 2011 13:24 |
|
No vypada to na docela solidniho chlapa..takze pry na jeho naklady spolu rovnou zajedem na technickou kde provereji auto i papiry ze je vsechno v poradku.. ze je rozvodak, olej i filtry vymeneny pred dvema mesici..ale stejne rozvodak asi pro sichr necham vymenit, olej kazdopadne taky.. davam do svyho ted Castrol Magnatec diesel..takze bych to nalil asi i tady do toho.. vacky zkontroluju.. to nastaveni na promenlivy interval.. je nastaveni ceho? pripadne kde se to meni? vim jen ze je long life olej..ale ten nemam moc rad..takze tam pujde klasika..ten magnatec a menit po 10 000km.. slysel jsem ze jsou i problemy s kanalkama mazani olejem..takze je tam potreba davat kvalitni olej..
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 20.06, 2011 13:24 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009
|
Zaslal: Po, 20.06, 2011 13:40 |
|
Jerryn: No pevný interval je to, že se olej mění po 15 000km, případně i po 10 000 km (ale to zas nevím, zda už není zbytečně přehnaný). A změní se to VAG-em aby to počítalo na 15 000 km a ne na 30 podle zatížení...
No když Ty rozvody budou fakt vidět, že jsou čerstvě dělané a že to nejsou nějaké čínské šmejdy, tak zas bych nestresoval.
Zas fakt záleží od přístupu majitele.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|
Zaslal: Po, 20.06, 2011 13:52 |
|
jo takhle.. ja si myslel ze to bude kvuli pocitaci no.. podle jeho vystupovani.. stavu vozidla.. a toho ze je ochoten dojet do drazdan az ze svedska.. tak bych rekl ze se k tomu choval velice solidne.. no uvidim.. melo by to byt uvedeno v servisce kdyz je podle nej kompletni.. podivam se jak je to nastaveny.. VAG nemam..ale to by myslim slo domluvit tady s nekym na klubu a nebo si VAG poridit 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 3.11. 2009
|
Zaslal: Po, 20.06, 2011 19:32 |
|
Hele ten kamarád ma taky 110KW a žaden problém. Taky zvažuju A6ku že bych ji vymněnil za tu mou 4 ale potřeboval bych ujistit že je tam opravdu velkej rozdíl v místě...  Ale na todle založím téma až to bude aktualní...  Já osobně bych prostě dal na to co ti řekne tvuj vnitřní hlas a mechanik..  A pokud se budeš o auto pořádně starat...  Přeji dobrý pořízení..!!
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
|