tfbilly: Kdepak jsi byl? Jen jsem zahlédl tvůj nick a tak jsem si říkal, jestli bdím nebo spím
No občas sem příjdu ale moc nespamuju spíš jen čtu.. jsem v nový práci, radši nechodim na jiný stránky než pracovní a jsem docela vytíženej.. taky nějaký problémy za sebou, no klasika... asi jako každej jinej
Muž
Registrace: 7.12. 2009
Zaslal: Čt, 27.05, 2010 19:42
A co samotné pískování někde v ústí? Vim že bývala u nás v chabařovicích pískovna ale čert ví jestli ještě funguje. Jestli stojí opískovat+nalakovat kolo cca 200kč tak samotný pískování by mohlo být za babku ne?
Muž
Registrace: 17.5. 2010
Zaslal: Út, 05.04, 2011 20:10
Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Možná mi někdo budete schopný odpovědět. Zajímá mě jaké všechny materiály se dají komaxitovat ? A kdo má komaxitovaná kola, jak jim to drží ? neloupe se ? děkuju za odpověď
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.