Muž
Registrace: 22.10. 2010
Zaslal: Čt, 24.03, 2011 21:42
Tak jsem si dnes, jelikož bylo krásně stáhnul střešní okno a zjistil jsem, že jde jen do pozice "ventilačku" nahoru, ale ne zasunout ...
Snažil jsem se natočit na video, nevím co se s tím stalo, na podzim vše fungovalo v poho.
Nejhorší na tom je, že tam není vůbec vidět, takže netušim co se tam mohlo vzpříčit.
Jen při jízdě po kostkách slyším nějaký volný plech, zdá se mi, že se jedná o plech, který drží na pozici ventilačka sklo nahoře(kdyžtak dodám přesně foto)
Divné také je, že nyní zasunu celou žaluzii do střechy, to si myslím že předtím nešlo.
Snažil jsem se natočit na video :
pod krytem svetylka na strope bys mel mit imbus klic a tim muzes manualne zasunovat okno.. melo by jit pokud neni mechanicka zavada..
motorek ma ochranu momentovej vypinac a kdyz se okno sekne tak vypne...
kdyz to pujde manualne tak to promaz a melo byto chodit..
Muž
Registrace: 22.10. 2010
Zaslal: Pá, 25.03, 2011 13:58
tak jsem imbus klíč našel, ale problém je v tom, že když to zkouším manuálně tak stejně se zaseknu v tom stejném místě jako motor... prostě tam něco vadí...přetlačit to nejde
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.