AK nováček

Muž
Registrace: 21.8. 2010
|
Zaslal: Ne, 20.03, 2011 10:42 |
|
Zdarec, jsem dlouhodobě u VW a nějak začínám být nadrbanej do dalšího auta, hledám pracanta na každodenní ježdění. Padla mi do oka A6 C5 ale rozloučil jsem se s tím, že seženu rozumě v rozumným stavu AFN 1,9 81KW a hlavně jsem četl sem tam tvrzení že 2,5tdi R5 103kw v C4 je nejlepší motor co kdy v audi byl, snad větší legenda jak AFN u VW. Chci motor co pojede a když odejde čerpadlo tak nebudu shánět rok a nakonec to vzdám a koupím za 30 nový jako u V6. C4 R5 tu v okolí HK nevídám a tak se ptám Vás, coto máte jestli jste spokojení,jestli je to taková bomba. Budu to auto chtít nadlouho a tak i ho dám dokupy, dovybavím atd.
Jinak má společný díly s některým jiným autem? u VW je to těžce mezigenerační věc.. zajímá mě třeba podvozek, tlumiče s pružinami .. čerpadlo, vstřiky .. jak je to u C4 s Sline? Nemáte někdo maxmální výbavu, že bych se mrknul co vše se dá do C4 dostat?  dík moc předem za info,jestli si na mě uděláte čas 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 20.03, 2011 10:42 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 5.8. 2009
|
Zaslal: Ne, 20.03, 2011 11:19 |
|
Vítej na klubu.
Pokud budeš brát C4 tak většina dílů jde bez problémů prohodit, nebo dodělat. C4 jsou vyhléšené svou motorizací 2,5 TDI* 103kw ale už jsou letité, tak nepočítej že bude vše v super stavu i když jsou vyjímky.
Tady na fóru je o těchto motorech napsáno mraky, chce to jen pohledat.
Tato motorová jednotka jezdí v průměru za 7l na 100km záleží jestli máš quattro* nebo ne a jak máš těžkou noho na plynu, ale i tak je spotřeba dobrá. cenová nabýdka dílu si myslím že je uspokojivá.
Čerpadla na C4 se až tak moc neserou a stále se dají opravit, zde na klubu to dělají dva uživatelé.
|
|
|
|
|
|
|
|
rastAKing
Registrace: 28.8. 2006
|
Zaslal: Ne, 20.03, 2011 11:26 |
|
| Machinecz napsal: | | Nemáte někdo maxmální výbavu, že bych se mrknul co vše se dá do C4 dostat? |
když se podíváš ke mě na plusko tak to je maximální výbava, kterou do C4 dostaneš.
(věci jako pal.pc, Tempomat* atp. jsou celkem běžné, výhřev sedaček i vzadu, paměti na sedačky, zrcátka, webasto, skleněný šíbr atd. už méně)
ale dýzly bývají vybaveny hůře, najít dýzla 6kvalt v "maxu" je docela úkol.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 13.2. 2011
|
Zaslal: Ne, 20.03, 2011 11:29 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 21.8. 2010
|
Zaslal: Ne, 20.03, 2011 12:40 |
|
Dík za přivítání, ono já na nákup zase takový podmínky nemám, ono to dopadne stejně tak že koupím bouračku a benzín v plné s total motorem a skřížím je .. Důležitá je jen klima a střešní okno což je boj,protože do klimi se mi nikdy moc nechce,chtěl bych dvoubarevný interier, ideal světlou kuži a dřevo a 103kw R5.. možná i zalakuju celé auto do nějakého seriového laku třeba z A8
práce se nebojím, pujde spíš pak i o to jak v danou dobu bude kolik peněz na učtu a času, protože něco to spapá než to bude ideální .. jinak jednoznačně to chci udržet v serii vzhledově..
už jsem jinak na 9vátý straně a pročítám jak drak diskuzi a vypadá toopravdu dobře 
|
|
|
|
|
|
|
|
|