-Kage-:
Když tak modelaříš, neznáš někoho kdy mě udělal převodovku do tanku? Jsem loni koupil tank a odchází tam neskutečně převodovky, tak bych ji chtěl udělat pořádně ať to vydrží.
Muž
Registrace: 17.5. 2010
Zaslal: Út, 11.01, 2011 21:41
radar354: otázka co na ní odchází ? ozubené kola ? nebo něco jiného ? neznám nikoho komu by si dal celou převodovku a řekl mu udělej to nesmrtelné a on to udělal ale podle stávajících ozubených kol se dají udělat nové robustnější ... nebo sehnat rovnou nějakou Hi-tech ... nevím co tam máš
Tak je to Made in China, odchází tam ozubená kola, jsou jen z nějakého plechu. Když jsem to kupoval, tak jsem nepředpokládal že to vydrží všechno a časem to odejde, ale ty jejich převodovky odchází po hodině provozu. A jezdit jen na dlažbě či lině mě fakt nebaví.
Muž
Registrace: 17.5. 2010
Zaslal: Čt, 13.01, 2011 0:06
voda vadí/nevadí ..... pod vodou ti jdou srát ložiska, elektromotor a vpodstatě všechno co rádo koroduje ..... elektronika musí být samozdřejmě utěsněna jinak to nejde ..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.