Muž
Registrace: 7.10. 2010
Zaslal: Út, 30.11, 2010 19:51
Prosím o radu. Mám auto dovezené z Itálie, byl v něm autoalarm od Meta system zřejmě originál, včetně senzorů atd. Při koupi sem nedostal dálkové ovládání z důvodu ztráty ovladačů. Nechal jsme si nainstalovat nový dálkový ovládání centrálu, to je o.k. ale v podniku kde mi to montovali říkali že ten alarm je k ničemu že se na to nedá nic sehnat. Tak mi to vyndali a odpojili aby mi to někde nezačlo houkat třeba. Mám k alarmu i CODE kartu s kodem. Fotky alarmu i s kartou přikládám. Jen by mě zajímalo jestli s tím jde něco třeba dělat, díky.
Zase to nepodceňujte ... když mi zdechnul v 80ce neoriginální immo*, tak jsem ho demontoval a nevyhodil ... a jak jsem byl rád, že jsem z něj mohl potom použít tu krabičku na něco jiného
Ne ... použil jsem to na vypínač do 80ky na dodělávané přední "mlhovky"
Schoval jsem ho do přihrádky pod volantem a prodrátoval tak, aby při zapnutí svítil ... a aby to vypadalo, použil jsem krabku z ŘJ imobiliseru
Ten zbytek už ale asi vyhodím
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.