Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 09 února 2012
Celkem je zde 62 lidí (18 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    pavel zlín
Uživatelů dnes 0
Uživatelů včera 29
Celkem uživatelů 15629

Online návštěvníků
Návštěvníků 44
Uživatelů 18
Celkem 62

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Každých 16 km číhá řidič agresor .... nejčastěji Božka v koncernovém voze.
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O všem co vás napadne
Možná podobná témata
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 8.7. 2007

PříspěvekZaslal: St, 25.08, 2010 3:15

Citace:
Hledá se řidič útočník:
Hledám auto a řidiče, který mě napadl. Auto byla bílá dodávka Volkswagen velká asi jako sanitka. Vzadu na dveřích bylo asi logo se žlutým kruhem a asi modrou šipkou.

Co se stalo:
Kolem půl třetí jsem byl u Polikliniky Sever (České Budějovice) napaden agresivním řidičem bílé dodávky VW. Jako následek: těžký úraz - trojtá zlomenina dolní čelisti - operace, týden v nemocnici, šest až osm týdnů zadrátované zuby - omezené mluvení a tekutá strava.

dlouze:
Šel jsem ve čtvrtek 25.března kolem půl třetí ze školy. U Polikliniky Sever jsem přecházel malou silnici, na které není žádný přechod, na protější stranu a přešel před dodávkou. Ne, že bych tam nějak nepěkně vlezl, v těchto místech chodí tolik lidí (z přechodu na Sady), že je to stejně napůl chodník. Ničeho jsem si nejdřív nevšiml, ale řidič se vyklonil z auta a začal řvát: "Je to tu nějakej zasranej přechod nebo co?". Nevím proč, ale řekl jsem si, že si to přece nenechám líbit a odpověděl mu:"Nějakej problém?". Přestal jsem ho vnímat a šel dál, ale ozval se řev:"Hey,woe,pojď sem!", šel jsem dál a byl jsem už za telefonní budkou, otočil jsem se a uviděl přibíhajícího muže, čekal jsem, že do mě strčí, že bude dál křičet, ale on mě praštil pěstí, ani jsem ho neviděl, ani bolest nevnímal jak jsem byl překvapený.Zaslechl jsem jak křičí:"Na mě si nikdo dovolovat nebude!".Ležel jsem na zemi a viděl auto mizet za zatáčkou. Byl jsem úplně mimo. Jedna paní mi řekla ať zavolám policii a nahlásím to, dala mi svoje číslo, že bude svědčit u vyšetřování. Šel jsem na policii, řekl jim co se stalo. Jel jsem domů. Málem jsem omdlel v autobuse. Nakonec mě odvezla sanitka. Mám třikrát zlomenou čelist. V pondělí 29.3. jsem byl na operaci. Dnes (1.4.2010) jsem se vrátil z nemocnice domů. Po šest týdnů budu mít v puse na zubech dráty, svázané k sobě gumičkami, aby nešlo pusu otevřít a čelist byla v klidu. Takže jsem na tekutý stravě a nemůžu moc mluvit.

Všechny, kteří by nějaké podobné auto zahlédli prosím, aby si zapsali značku a informovali mě na email: tonda.smid /zavinac/ gmail.com

děkuji každému, kdo se poohlédne po autech a tak pomůže,

Antonín Šmíd
Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vidět odkazy!
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému!
 nahoru #391
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 25.08, 2010 3:15

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009

PříspěvekZaslal: St, 25.08, 2010 8:54

Romijn: tady se potvrzuje, že nemá cenu provokovat a držkovat na řidiče, hrubě se to nevyplácí...
 nahoru #392
AK fanda
AK fanda

Registrace: 28.9. 2007

PříspěvekZaslal: St, 25.08, 2010 8:57

spíš se potvrzuje, že na silnicích platí právo džungle
 nahoru #393
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2008

PříspěvekZaslal: St, 25.08, 2010 9:01

To je otazka jak to bylo. Pokud prechazel silnic tak, ze kvuli nenmu musela ta dodavka brzdit (coz celkem potvrzuje to, jak pise, ze je ta silnice jak chodnik) a jeste blbe drzkoval, tak at se ted nedivi. Tim nijak neomlouvam to, ze mu ten ridic rozbil hubu na kusy.
 nahoru #394
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009

PříspěvekZaslal: St, 25.08, 2010 9:03

Jo kamarát má taky jednu příhodu.

Šel večer pěšky po silnici (po vesnici) a pršelo. A nějak se vyhýbal kaluži, tak šel nějak víc od krajnice a jelo akorát auto a zatroubilo na něj.
Ale samozřejmě machr na něj "nepičuj", jenže on měl asi pootevřené okýnko, tak jak to slyšel, skočil na brzdy, cuvl až k němu, cez okýnko ho chytnul za ruku a otřískal ho o dveře...

Tohle nám řekl až na druhý den. A nám bylo divné, že předtím nás on nás volal ven a pak tam byl úplně bez nálady a tahal se pořad domů...
 nahoru #395
AK fanatik
AK fanatik

PříspěvekZaslal: St, 25.08, 2010 10:17

bicek napsal:
To je otazka jak to bylo.

otázka to je i není, ve výsledku se pro něj ukázalo, že i kdyby byl v právu, pak nemá cenu držkovat, protože to mu zlámanou čelist nevrátí.
 nahoru #396
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 28.7. 2009

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 16:26

Karlovy Vary. Bílá Audi A4 B7 Allroad (kdyžtak mě opravte).

Na "první classe" valil 200km/h. Pirát jeden zasranej!!

edit: opravené místo, tu a tam si spletu Hradec s Vary

Naposledy upravil r0nn1e dne St, 01.09, 2010 16:43, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
 nahoru #397
AK junior
AK junior

Registrace: 18.8. 2010

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 16:40

Nebyly to karlovy vary a Q7?
 nahoru #398
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 16:40

nahoru #
AK batole
AK batole

Registrace: 20.8. 2008

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 17:22

freddy napsal:
Nebyly to karlovy vary a Q7?

Novinky

Diskuze novinky

Naďa Jelínková, Pardubice
Středa, 1.září 2010, 16:23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | +8

Nejnebezpečnéjší pro ostatní je mladý řidič Audi.Když se nabourá,obvykle z toho vyvázne pro dobré pasivní bezpečnostníprvky Audi, ovšem pokud jsou postiženi ostatní,tak to obvykle zle odnesou.Toť holá statistika !!!
 nahoru #399
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 17:25

freddy: Heh - ze by byl ronnie takovej odbronik a nerozpoznal A4 Allroad a Q7? Na tom videu vypada ta Q7 dost placate mistama . ale asi to bude.

Aby se neposraly - proc je ve dvou pruhach a siroke silnici znacka 50 a zakaz predjizdeni? A 90 se na takove dalnici co je ke konci snad ani jet neda
jel v klidu a nikoho neohrozil, tak co - i kdyz sem to videl jen do pulky, pak se to video zaseklo a uz nejede vubec
 nahoru #400
AK junior
AK junior

Registrace: 23.2. 2009

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 18:44

a.mike: jj,ted sem na to koukal,este ze sem v posteli,jinak bych smichy spad ze zidle komentare na novinkach zeru snad este vic nez ty jejich clanky allroad rulezzz
 nahoru #401
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 29.12. 2009

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 19:25

jinak jsem zjistil, že nemůžu být agresor v audi na 16 km protože já sjíždím z dálnice D1 na 15 km.

takže to je vlastně v pohodě
 nahoru #402
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.3. 2008

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 21:47

ricom napsal:
jinak jsem zjistil, že nemůžu být agresor v audi na 16 km protože já sjíždím z dálnice D1 na 15 km.

takže to je vlastně v pohodě

nahoru #403
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 24.1. 2009

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 22:07

Já bych řek, že r0nn1e má pravdu. Na Q7 mi to příde dost malý a ty světla má taky jiný.
 nahoru #404
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 22:15

jel pěkně plynule, nikoho neohrozil, žel bohu si nevšiml, že ho někdo honí a měří..
 nahoru #405
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 24.6. 2010

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 23:02

Romijn:

tak jako místní se k tomuhle musím vyjádřit : dobře mu tak!!!...kluk mele z cesty...kolem polikliniky sever jsou 2 přechody - jeden dokonce speciálně se semaforem na zmačknutí pro chodce...evidentně přecházel kde nemá..kolikrát jsem tam málem přejel v zatáčce podobný týpky (opravdu na hovno vidět)
 nahoru #406
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 01.09, 2010 23:02

nahoru #
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 14.4. 2010

PříspěvekZaslal: Pá, 03.09, 2010 12:01

Ups...
 nahoru #407
AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 03.09, 2010 12:27

Sakra, tam taky jezdím rychleji. Samo že až za městem, kde je regulerní rychlostka, ale s devadesátkou.
 nahoru #408
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 8:40

/span>

Citace:
„Dosud neznámý řidič bílé dodávky najížděl na další dvě vozidla renault a peugeot. Poté před autobazarem do nich úmyslně narazil. Do jednoho z automobilů dokonce vrazil opakovaně, vůz odsunul až do vozovky. Poté z místa ujel,“ líčila mluvčí.

wtf?

Citace:
Ostravští policisté během uplynulého čtvrt roku prověřovali i jiné případy agrese na silnicích. „K útokům řidiči použili slzotvorný prostředek, střelnou zbraň i nářadí – takzvané hrablo na sníh,“ vypočítávala mluvčí.

nahoru #409
AK junior
AK junior

Registrace: 23.2. 2009

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 9:01

Flex:
 nahoru #410
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 8.7. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 9:20

Citace:
Řidič hondy ve středu v pražské Michli vystřelil na šoféra škodovky. Prostřelil mu dveře auta. Incident se odehrál poté, co mu řidič škodovky posunky naznačil, že ho svou jízdou ohrozil.

Konflikt mezi oběma řidiči se odehrál ve středu dvě minuty před polednem. Sedmačtyřicetiletý řidič červené Škody Felicia projel Bítovskou ulicí v Praze 4, a když chtěl uhnout doprava do Vyskočilovy ulice, přiřítila se honda. Řidič hondy přijel ulicí Přímětická.

"Oba řidiči pokračovali souběžně v jízdě ulicí Vyskočilova, přičemž muž za volantem škodovky druhého řidiče gestikulací upozorňoval na nevhodný styl jízdy," uvedla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Jakmile si řidič hondy posunků všiml, nedaleko přemostění s ulicí 5. května náhle stáhl okénko na straně spolujezdce a namířil na překvapeného řidiče škodovky pistoli.

"Ten následně uslyšel výstřel a při pozdější prohlídce vozu zjistil, že vozidlo nad levými zadními dveřmi má poškozenou karoserii,"
upřesnila mluvčí.

Policie po střelci nyní pátrá. Hledaný muž byl podle prvotních informací ve věku do 35 let, pravděpodobně silnější postavy, a měl krátké tmavé vlasy a bradku s knírkem.
 nahoru #411
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 10:28

taky dobrý aspň že neměl střelec audi to by bylo zase keců o agresivitě..
 nahoru #412
AK fanatik
AK fanatik

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 11:11

Romijn: je to zajímavé, někdo udělá gesto a je to hned na pokutu za fakováka a tady pomalu jen decentně naznačil o nevhodnosti jízdy. tohle zatím silně zavání pohledem jen z jedné strany, prostě bulvár jak vyšitej. a ten střelec, to mi řekněte, z metru netrefí řidiče ale jeho zadní blatník...? asi ho chtěl postrašit a myslím že se to povedlo
 nahoru #413
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 14:58

lordmystic: I kdyby ho trefil nechtel, tak to musel byt dost magor.
Taky me serou tady ti chytraci co si poklepavaj na celo a snazi se skolit - nejlepsi je podivat se v klidu zrkz nej, jako by tam vubec nebyl
 nahoru #414
sponzor

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 14:58

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 21:09

Strašení,nebo ne.U mě je to jasné,takovýto člověk nemůže mít zbrojní pas(pokud má zbraň legálně),ale ani řidičský průkaz!Prostě na silnici nemá co dělat.A je jedno,co mu jiný řidič posunky ukazoval.
Pokud nedokáže zvládnout návaly vzteku,musí se léčit.
 nahoru #415
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 07.09, 2010 21:58

dneska jsem zastavoval poctivě každých 15 km a číhal

p.s. většinou na benzínách s kafem v ruce
 nahoru #416
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Čt, 09.09, 2010 22:07

ricom:

Takže je to jasné!Ty nemůžeš být agresor,ani kdyby jsi těch 15 km jel 250...
 nahoru #417
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

PříspěvekZaslal: So, 11.09, 2010 1:08

Dávat někomu dálky do zrcátek ve městě je neslušné, ale dávat někomu dálky do zrcátek v jednosměrce, tak to už je vrchol debility. On pak totiž růťák v klídku zastaví a vystoupí a jde se zeptat jestli řidič zase tak moc spěchá ...

Když jsou kurva agresoři v černejch audinách takový svině, tak mě fascinuje, že lidi nemaj pud sebezáchovy
 nahoru #418
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.3. 2009

PříspěvekZaslal: So, 11.09, 2010 5:55

root:
 nahoru #419
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: So, 11.09, 2010 7:56

root:
 nahoru #420
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Další
Strana 14 z 30
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O všem co vás napadne

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Počítačový hráč je na si... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Čt Leden 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky wrc.cz | Kvůli výparům z ostřikovačů ... rssfeed autosport 0 St Leden 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.cz | Kvůli výparům z ostřikovačů... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 St Leden 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Špatný benzin mi rozbil ... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 St Leden 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Václav Havel byl vášnivý... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Pá Prosinec 2011 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] .. 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din rámeček 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak ake alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus carbon carmonitor cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chorus audi a6 1999 2.5 tdi chvění clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hever hid hlasitost hodiny hydrolůžko hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru koroze kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lak lambda lampy led letní pneu leštění lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg magicar manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mikrospínač mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mrazovka mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 nafta napínací kladka napínák žetězu nastavení nastavení hodin navigace navigacia naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže p0171 palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče pípnutí přehřívání přepad přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena redukce regulace regulace turba relé blinkrů relé světel renovace renovace disků repase repro rezerva rns rns-e roleta rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rychloměr rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód samco schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky siliconhoes sklo skryté menu sluneční senzor snímač nárazu snímač teploty spojka spojkové čidlo sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly synchronizace system too lean syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling trysky tt tuhé řízení tuning turbo tuzing tv tuner tón tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vakuová pumpa varovná svetla vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vlnovec vnitřní cirkulace voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr vzduchový podvozek vzměnit váha vzduchu víko ventilů výbojka výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zapalování zapojení zaseklý zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvedák zvýšení výkonu zámek dveří zámek kufru zámek řazení záruka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čerpadlo posilovače čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo otáček čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba čo treba pozreť pri obliadke čočka řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: