chest: cha cha .. Close Combat 2 ... jeee to je uz daaaaaaaaaavno ...
tak ja sem ocekaval neco tak z poslednich dvou let ... nejak mam mezery pac sem nemel gaming PC ... ale ted uz mam konecne slusnej stroj a nevim co na nem hrat
Muž
Registrace: 16.2. 2009
Zaslal: Út, 07.09, 2010 23:45
Ze série total war jsem hrál kromě Shoguna asi vše. Takže můžu doporučit hlavně poslední díl Napoleon stojí za to. Cossacks taky není špatná gamesa něco ve stylu Age of Empires. Jinak jsem se taky zabavil u budovatelské strategie Anno 1503, venku je její novější díl myslím 1404.
samy historicky ... diky za tipy, ale jakmile tam nejsou pasy, popripade laserovy paprsky a atomovy bombardovani tak mne to moc nebere
btw: Empire Earth byl v tomhle genialni zadny "omezeni atomovejch zbrani" pekne natriskanej hangar nekolika B-52 a hura na souseda
to co mi tu postujete sou dobry RTS, ale to fakt nevysla za posledni dva roky nejaka klasicka RTS ala Command and Conquer? tyhle RTS kde nemate zakladnu a jednotky bud zijou nebo nezijou chtej moc moji mozkovy sily
Muž
Registrace: 16.3. 2009
Zaslal: St, 08.09, 2010 7:37
tak RUSE vyzera dost dobre... hram to na xboxe, na platne 2,5 uhloproiecka a to je to prave orechove na strategie
2Pix, to hras na PC? ze achievementy?
Muž
Registrace: 16.3. 2009
Zaslal: St, 08.09, 2010 11:50
2Pix: ja som skusil len jeden level a vyzera to naozaj luxusne, konecne poriadna strategia po dlhom case... a este k tomu 2. svetova, aj ked je to uz okukane tema mna stale bavi
Muž
Registrace: 6.12. 2007
Zaslal: St, 08.09, 2010 20:15
Flex: Palivo jsem doplnil na Pradedu + na Svycarne, maji tam vynikajici "Boruvkovy sen". Jsou to boruvky nalozene v alkoholu, dve piva, sest panacku a jak se mi slo do Kout krasne. Jen si priste nevezmu o cislo mensi boty, nez ted, me nohy to budou ponekud dele rozdychavat.
přezul jsem přední pneu a jelikož jsem si dovezl svoje už jeté, tak mě zůstaly ty staré. takže co s něma... jelikož mám ekologické cítění, do škarpy, řeky atd. jsem to hodit nechtěl, tak jsem to dovezl k našim
pak jsem si uvědomil, že tata bude zase nasraný, že k nim vozím jen bordel, tak jsem se si řekl, že to dovezu do sběrného dvora. dojedu tam:
borec: co vezeš?
já: gumy
borec: hmm, ale to budeš muset zaplatit..
já: ok, vím
on: to máš tolik peněz?
já: kolik to stojí?
on: z osobáku? 20kč za jednu
já: vytáhnu ty pneu šíře 235
borec: překvapeně hledí na ty pneu (asi nikdy tak široké neviděl) a pak z něj vypadlo: kurva, to máš z tanku?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.