Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 09 února 2012
Celkem je zde 42 lidí (10 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    pavel zlín
Uživatelů dnes 0
Uživatelů včera 29
Celkem uživatelů 15629

Online návštěvníků
Návštěvníků 32
Uživatelů 10
Celkem 42

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: jedes vic jak 130....
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O autech vážně i nevážně
AK fanda
AK fanda

Registrace: 28.9. 2007

PříspěvekZaslal: Pá, 03.09, 2010 16:24

2Pix: ale jo, souhlas. Jen jsem chtěl naznačit, že když jede někdo ve Fildě 90, tak je asi tak "bezpečný", jak někdo v Audi, který jede 120. Ale ten v Audi už je pirát ...
 nahoru #61
sponzor

PříspěvekZaslal: Pá, 03.09, 2010 16:24

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK allstar
AK allstar

Registrace: 28.8. 2006

PříspěvekZaslal: Pá, 03.09, 2010 16:50

tak nejak sem to chtel napsat ...
 nahoru #62
AK senior
AK senior

Registrace: 5.6. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 03.09, 2010 22:07

Jenomže žádná značka, ani rychlostní omezení ještě žádnýmu kreténovi, co umí jen šlápnout na plyn, nezabránila, aby ohrozil ostatní...
Když sedí za volantem bezmozek, je uplně jedno, kolik je v daném úseku povolená rychlost...
 nahoru #63
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2008

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 1:51

Rhino: Souhlas chlape! Presne jak rikas.
 nahoru #64
AK senior
AK senior

Registrace: 9.10. 2006

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 2:03

Na tyhle videa seru z vysoka, jezdím 2 kila tak jako tak...
 nahoru #65
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 8:53

Hanys napsal:
Pro ty, co se jich to netýká, co to mají na háku Jinak bacha, je to maso
Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vidět odkazy!
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému!

Ty vole, to je hodne silny kafe. Tyhle fotky by do sveta chodit nemely. Odstrasujici to sice je,ale pochybuju, ze kvuli tomu da nekdo neho z plynu.
 nahoru #66
AK fanda
AK fanda

Registrace: 3.2. 2009

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 10:35

bicek: Jízda hrou. Připadá mi, že spousta těch, co to mají na tom háku jezdí pod vlivem moderní techniky, co je spasí. S podvědomím, že Ctrl+Alt+Delete to spraví a jdeš do dalšího levelu. V tomhle případě je ovšem další level márnice. Bez ohledu na průměr kol a počet hnaných náprav.

Stačí mít dokonalé auto a je to. Řidič je dokonalý už tak nějak sám o sobě, že. Zkus to nějakému vymluvit

Naposledy upravil Hanys dne So, 04.09, 2010 10:36, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
 nahoru #67
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.8. 2008

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 10:36

pix to napsal hezky
 nahoru #68
sponzor

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 10:36

nahoru #
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 29.12. 2009

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 10:47

no asi se ale shodneme na tom že na dálnici občas na to šlápne každej.. ano souhlas u škol ve městě a na nepřehledných silnicích by se mělo jezdit rozumně.

ovšem buzerace v praze 50km/HOD* kvůli hluku mi přijdou směšné fakt.. nejlepší bylo omezení okolo letiště kde dali 50 to jsem se fakt bavil.. už tam není..

a kdo po dálnicích jezdí ví že 130 kde to jde dodržuje málokdo..
 nahoru #69
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 10:59

na dálnicích se málokdo dodržuje i cokoliv jinýho, ostatně jako všude, telefonování, předjíždění zprava, atd atd, prostě žijem v kocourkově, buďme rádi že nějaký rychlostní limity máme, kdybysme neměli, to by bylo mrtvejch.
 nahoru #70
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:26

deejayvenca:

jo tak v tom s tebou souhlasím.. nepovažuji se za piráta tím že jezdím rychleji..

máš pravdu a bohužel obzvláště mladí řidiči v rychlých autech ale co vidím třeba i v ochcávkách, fábiích jezdí jako draci fakt..
 nahoru #71
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:36

Ochcávka je nejrychlejší auto českých silnic, už začínám na oktávky nalepený na prdel bejt alergickej, nepředjede mě tolik silných aut jako blbejch oktávek. Samozřejmě oktávka je stejně kvalitní auto jako třeba audi. Jen se tam neplatí ta značka
 nahoru #72
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:37

"ricom"
nepovažuji se za piráta tím že jezdím rychleji..

Máš naprostou pravdu. Tenhle taky nejel nic moc, jen měl prostě smůlu

Náhled, klikni pro zvětšení.

Náhled, klikni pro zvětšení.
 nahoru #73
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:44

ani třeba tak rychle ject nemusel vid.. jo tyhle záběry stojí za to.. to souhlas.
 nahoru #74
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:46

a ruku na srdce chlapci všichni tady určitě jezdíte bezpečně a podle předisů že.
 nahoru #75
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:51

ricom napsal:
ani třeba tak rychle ject nemusel vid.. jo tyhle záběry stojí za to.. to souhlas.

No a hlavně si všimni, jak mu hezky vybouchaly airbagy ....
 nahoru #76
sponzor

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:51

nahoru #
AK fanda
AK fanda

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 11:56

ricom napsal:
a ruku na srdce chlapci všichni tady určitě jezdíte bezpečně a podle předisů že.

Když ruku na srdce, tak jedině spolujezdkyni ....
 nahoru #77
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 12:07

ricom napsal:

Já jsem teda zjistil nepříjemnou věc a to že po státní jezdím skoro rychleji než na dálnici.
Po dálnici jezdím 100 - 110.
Po spojce taky a po státní taky.

Jinak mě na dálnici strašně zpomalil Tempomat*. Pípnu rychlost, vydám handsfree a zavolám nějakému kamarádovi co dělá, jak se má
Paráda.

Každýmu bych na zpomalení doporučil Tempomat* a navigaci.
Mě to kupodivu dost srovnalo, páč když letíte jak kokoti a zjistíte, že jste si cestu zkrátili, podle navigace o 3 minuty. Tak je to ke vzteku.
A Tempomat*, protože já nedokážu ject bez tempomatu takhle pomalu a klidně. Nevydržim to.
No a když jedu těch (třeba 110) už se mi několikrát stalo, že mě někdo předjede a pak ho zase dojedu. Nebo někoho pernamentně dojíždím.
 nahoru #78
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 12:40

Hanys napsal:

Když ruku na srdce, tak jedině spolujezdkyni ....

z toho jsou pak Hanys ty stromy a škarpy víš..
 nahoru #79
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 12:51

chest:

jo jo s tím máš pravdu.. když jedu někam dálinu je úplně jedno jeslti normálně nebo rychleji.. co naženu na rychlosti tak stejně člověk ztratí na benzinkách na hajzlu či občerstvení - kávička cigárko a tak..

jo jo to je holá pravda co píšeš

no navigaci tam mám nevím na co málokdy ji zapnu a omezovač jsem používal v rakousích v tunelech pod vídní..

ale taky si rád vychutnám pohodovku, otevřu střešní okénko a kochám se
 nahoru #80
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: So, 04.09, 2010 12:54

ricom napsal:
o jo to je holá pravda co píšeš

ricom napsal:
co naženu na rychlosti tak stejně člověk ztratí na benzinkách na hajzlu či občerstvení

Copak to, ale hodně lidí přidává a zpomaluje i bez pauziček.
No já ji používal pořád, vždycky jsem podle toho upřesnil všem v kolik přijedu a tím jsem zjistil, že spěchat nemá cenu.
Abych opravdu něco dohnal musle bych ject fakt rychle a lítat 210 ve tři ráno po Jižní spojce z toho jsem fakt vyrostl

nahoru #81
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 8.7. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 10:22

el provo napsal:
ten billboard neni VT? Kde jeeee? Ja sem totiz taky debil, tak abych na to mel dukaz icon23

Naproti Žlutým lázním na podolském nábřeží pravém břehu Vltavy.
 nahoru #82
AK fanatik
AK fanatik

Muž

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 10:54

tak to se tam musím zarazit a požádat někoho aby mě blejsknul..

jo jinak mi píšou městský že se mám přijít podívat a vysvětlit proč jsem prý u cukráku jel 104km na 70tce.

za prvé jsem tam nejel
za druhé platí za prvé

nahoru #83
AK junior
AK junior

Registrace: 23.2. 2009

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 11:55

ricom: sakra ty mas kliku,me mestaci nezmerej a nezmerej...rad bych vyzkousel FSM...
Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vidět odkazy!
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému!
 nahoru #84
sponzor

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 11:55

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 14:48

Hanys: Vubec si nemyslim, ze bych mel dokonaly auto ani ze sem dokonalej ridic. Jezdim podle svych moznosti a pocitu, na tachometr se moc nedivam (jen na rovnych prehlednych usecich, tam mam tendenci porad zrychlovat az hodne nad limit). Takze pak je z toho nekdy 120 na okresce a jindy 30 v noci po Brne.
Proste nejsem moc na pravidla - staci premyslet.
 nahoru #85
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 15:03

bicek napsal:
Proste nejsem moc na pravidla - staci premyslet.

bohužel tohle pčr stačit nebude
 nahoru #86
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: Ne, 05.09, 2010 15:04

lordmystic: No tak na to ani nespoliham, ze by jim to stacilo.
 nahoru #87
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 8.7. 2007

PříspěvekZaslal: Po, 06.09, 2010 0:18

ricom napsal:
píšou městský že se mám přijít podívat a vysvětlit proč jsem prý u cukráku jel 104km na 70tce.

za prvé jsem tam nejel
za druhé platí za prvé

nahoru #88
AK senior
AK senior

Registrace: 5.6. 2008

PříspěvekZaslal: Po, 06.09, 2010 9:15

Ty záběry mozků na silnici a puzzle z motorkářů jsou otřesný, ale k těm bouračkám došlo i přes to, že jsou rychlostní omezení - proč? Už se opakuju, ale kdo chce ject jako debil, udělá to, ať smí nebo nesmí...
Vemte si celej slavnej bodovej systém, jak se jeho tvůrci byli v prsa, jak se sníží nehodovost - statistiky mluví jasně.
Na některejch německejch dálnicích není rychlost omezena - a nemám pocit, že by tam bylo nějak víc bouraček než jinde. Naopak si myslím, že když vím, že někdo jinej může ject hodně přes 200, tak si dávám sakra větší pozor, než když se "smí" jen 130 - tak to stihnu...
Je to diskuze o ničem, restrikce nikdy nic nevyřešila (viz třeba prohibice), stačí se podívat, co vylejzá z autoškol jako řidič...zkušenosti nula, povadlý EGO* a potřeba sobě a kámošům něco dokazovat, ale na rozdíl od našich prvních aut (jako Škoda 100) ty jejich už rychle jedou...
 nahoru #89
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009

PříspěvekZaslal: Po, 06.09, 2010 10:26

Rhino: narazil si na zajímavou myšlenku - ona neomezená rychlost má ještě jiný psychologický efekt - u nás jsou lidi kteří si vlezou do levého pruhu a tam jedou 130 tacho a neuhnou protože si říkají, že se víc nesmí a je jim to jedno. kdyby věděli že v levém mohou jezdit mnohem rychleji, myslím že by byla i větší kázeň. na druhou stranu pokud nebude levý pruh tankodrom, pak by to bylo ještě lepší.
 nahoru #90
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O autech vážně i nevážně

Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] .. 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din rámeček 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak ake alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus carbon carmonitor cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chorus audi a6 1999 2.5 tdi chvění clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hever hid hlasitost hodiny hydrolůžko hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru koroze kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lak lambda lampy led letní pneu leštění lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg magicar manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mikrospínač mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mrazovka mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 nafta napínací kladka napínák žetězu nastavení nastavení hodin navigace navigacia naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže p0171 palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče pípnutí přehřívání přepad přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena redukce regulace regulace turba relé blinkrů relé světel renovace renovace disků repase repro rezerva rns rns-e roleta rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rychloměr rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód samco schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky siliconhoes sklo skryté menu sluneční senzor snímač nárazu snímač teploty spojka spojkové čidlo sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly synchronizace system too lean syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling trysky tt tuhé řízení tuning turbo tuzing tv tuner tón tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vakuová pumpa varovná svetla vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vlnovec vnitřní cirkulace voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr vzduchový podvozek vzměnit váha vzduchu víko ventilů výbojka výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zapalování zapojení zaseklý zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvedák zvýšení výkonu zámek dveří zámek kufru zámek řazení záruka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čerpadlo posilovače čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo otáček čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba čo treba pozreť pri obliadke čočka řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: