zdravím všechny takže jedná se o Audi A4 b5 Rv.95 1,6 74Kw takže startuje moc dlouho cca 3-5 vterink a jakmile chytne tak motor houpe jako blazen pak jak se srovná tak OK a po přidání plynu a nechání zase srovnává a tak do kola!Svíčky nové váha také!Dále při rozjezdu motor škube jako v tom smyslu že lítá dal jsem novej sylentbok ten STOP do předu na příčce a stejnš to dělá!škube a hýbe se mi i řadička!A poslední věc!Při řazení prvních 3 stupnu mi klepe něco na levej straně auta ale takovej zvláštní zvuk jako by byl v prknach cep nebo rameno což je nesmysl je to 14 dní co jsem dával všechny nové a ještě podvozek jen mi napadlo jestli to nemuže být tím jak je uchycení tlumiče do kastle ta miska na 3 šrouby tak tam se mi jeden utrhl tak jsem to vyřešil náhradou matka a šroub a origo je to na konusus tak nevím ale je to dotažené a to dost tak nevím jestli se to muže v tom tahu hýbat?Díky za rady!
Co na to říká strejda VAG?? Palivák si měnil kdy?? Co Škrticí klapka ?? Skusit vyčistit - udělat zakladní nastavení - a nebo případně vyměnit za novou.
Muž
Registrace: 23.9. 2009
Zaslal: Pá, 02.07, 2010 14:01
a neni to, ze se chyta s pridanim plynu,tj treba jako kolem 2tis ze jde v poho. Jen me napadlo, jestli si menil kabely ke svickam, pripadne promeril kompresni tlaky na valcich...
svicky nove palivak taky tlaky take!kabely mam stary teda a wag nic!je to en pri nastartovani chvili houpe pak klid a nejvic kdyz je teplo to je v pytli pak a klapka nevim kde je!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.