AK nováček

Registrace: 28.11. 2009
|
Zaslal: Ne, 29.11, 2009 12:56 |
|
asi ano...a tieto viem uz aj ja ktore su to  tak rozoberem to a kuknem a DAM* vediet..
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 29.11, 2009 12:56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 5.10. 2007
|
Zaslal: Ne, 29.11, 2009 20:45 |
|
mikkiste:tah HOD* nějaký foto těch tvích ledek,zajimalo by mně jak jsi to dílensky spracoval:-).Jestli si to jen připojil na drát nebo si to osadil na nějakou patici ze staré žárovky.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2008
|
Zaslal: Ne, 29.11, 2009 22:30 |
|
Diablo_666: Dilensky to ma moc pekny - maly tistaky osazeny LEDkama, natvarovany tak, ze to rovnou zastrci misto zarovky - sikovnej kluk 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 14.11. 2009
|
Zaslal: Po, 08.02, 2010 19:13 |
|
Zdravím , měl jsem ten podobný problém, Koupil jsem si originální LEDky na Ebay jak už tu blyo zmíněno a vše fu guje jak má. Jediné co trochu blbne, je pi zapnutých potkávacích světlem se cca 30 s objeví záblesk v denním svícení, jak jem e dozvěděl jednáse o probliknutí při kontorle funkčnosti žárovky. nejsem elektrikář, ale vyslaný proud údajně nerozsvítí žárovku, ale na LED* to stačí.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 29.1. 2009
|
Zaslal: Po, 08.02, 2010 20:26 |
|
přece se dá někde nastavit, alespon jsem to videl ve VAGu, jaké máš žárovky, a to i v interieru. Nebude to náhodou proto?
Jestli to byla centrální elektrika, nebo kde...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 7.5. 2009
|
Zaslal: Út, 09.02, 2010 0:13 |
|
ahoj, az ted jsem si vsiml, ze se me tady nekdo na neco ptal, tak sorry, ze jsem se neozyval, nemel jsem tohle tema sledovane, nechapu proc.
Nemam zatim zadne zarovky navic, takze to ted nemuzu vyfotit, ale casem to nafotim, i jak to sviti v aute. Je to ale delane jen rezistor - dioda, takze jsem to napocital jen zhruba. Az budu mit horske slunko, tak si s tim vyhraju a udelam tam i stabilizaci a nezavislost na polarite, ale fixou se mi to fakt kreslit nechce.
S tou stabilizaci to ale bude horsi pri stmivani v interieru. Popravde ji tam ja osobne ani nepotrebuju, jak uz jsem psal na jinem vlakne, v interieru to beha R-D krasne a jeste mi zadne svetylko neodeslo, jen do kufru jsem musel pridat vykonove odpory, protoze tam se to vypinalo. Je ale pravda, ze ty svetla v interieru nahazou chyby, kdyz to projedu vagem, ale nastesti se nevypnou.
Na ty zarovky do parkovacek by se dala pridat nejaka prodluzka, ktera by mela paralne k zarovce taky nejaky vykonacek to by neme byt problem, ale az bude teplo...
Jo a u toho VAGu vim jen o nastaveni osvetleni prostoru pro nohy, tam se da nastavit, jestli jsou tam LED* nebo klasicke zarovky. Ja uz tam mam origo LED*.
Zatim zdar!
|
|
|
|
|
|
|
|
|