AK nováček

Registrace: 29.3. 2007
|
Zaslal: Čt, 07.02, 2008 10:31 |
|
delal nekdo repasi turba?poradte,neco uz vim jen každa rada nad zlato.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 07.02, 2008 10:31 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: Čt, 07.02, 2008 11:08 |
|
tam toho moc nevyřešíš, buď koupit nové, repasované, nebo si ho nechat zrepasovat
já to řeším přes REMA Turbo* Strakonice
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Čt, 07.02, 2008 11:41 |
|
| pery napsal: | | delal nekdo repasi turba?poradte,neco uz vim jen každa rada nad zlato. |
a co mas za problem?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 29.3. 2007
|
Zaslal: Po, 11.02, 2008 10:02 |
|
už jsem to jednou psal,nekdy vetšinou když je tepleji nebo pri jizde do kopce se nezapne Turbo*,vahu mam novou,asi pred rokem a pul me ho rozebrali a čistili,tehda uz rikali ze ta hridel je na kokot,ze je vychozena a tim padem se me turbina opira o stenu turba a sem tam nezapne.Uvazoval jsem o repasi turba,mam to do glivic kousek,ale napadlo me ze bych si to udelal sam popr. s klukama na servise,tak proto se ptam.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 15.12. 2007
|
Zaslal: Po, 11.02, 2008 10:04 |
|
| pery napsal: | | už jsem to jednou psal,nekdy vetšinou když je tepleji nebo pri jizde do kopce se nezapne Turbo*,vahu mam novou,asi pred rokem a pul me ho rozebrali a čistili,tehda uz rikali ze ta hridel je na kokot,ze je vychozena a tim padem se me turbina opira o stenu turba a sem tam nezapne.Uvazoval jsem o repasi turba,mam to do glivic kousek,ale napadlo me ze bych si to udelal sam popr. s klukama na servise,tak proto se ptam. |
Podla toho co ja o tom viem je to veeeeelmi presna robota a urcite by som to neskusal sam, ani keby som bol neviem ako sikovny. Vyvazovat to treba okamzite len co sa na to dlhsie zapozeras  A ked to nie je dost presne vyvazene dlho nevydrzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: Po, 11.02, 2008 12:16 |
|
určitě sám je velkej risk...do toho bych nešel...ale dělaj se repas sady a ta práce moc drahá nebude
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Po, 11.02, 2008 12:39 |
|
ja upozornuje wakko, sam to neudelas.
rotor turbiny ma pres 100000ot/min. a je dynamicky vyvazeny. Pokud ho nevyvazis a to doma neudelas, tak se to brzo rozleti.
Muj nazor je ze repas je obvykle spatne reseni. Nalokdo umi repas tak, at to funguje, v CR se repasem rozumi vycisteni, odbahneni, vyjimecne vymena ucpavek a lozisek.
Vetsinou to vydrzi tech 6mes zaruky.
Lepsi je koupit jine starsi do ktereho nikdo nevrtal, obvykle udela vetsi sluzbu nez repas.
Mimochodem mi nekde lezi moje stare Turbo* z AFB, ktere jsem vymenil za model z AKE. Kdyz tak se ozvi, ale predem upozornuju, ze je pouzite a ac jsem 100proc presvedceny ze je ok, nemuzu na neho dat zaruku.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 9.12. 2007
|
Zaslal: Po, 11.02, 2008 20:18 |
|
| pery napsal: | | už jsem to jednou psal,nekdy vetšinou když je tepleji nebo pri jizde do kopce se nezapne Turbo*,vahu mam novou,asi pred rokem a pul me ho rozebrali a čistili,tehda uz rikali ze ta hridel je na kokot,ze je vychozena a tim padem se me turbina opira o stenu turba a sem tam nezapne.Uvazoval jsem o repasi turba,mam to do glivic kousek,ale napadlo me ze bych si to udelal sam popr. s klukama na servise,tak proto se ptam. |
Turbo* se nespíná,to se točí pořád 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 11.02, 2008 20:18 |