Pánové co je na tom pravdy že když si namontuji ofuky na auto které má el. okna, tak ten motorek nepozná kdy má zavřít, vypnout, a tlačí a tlačí až se muže spalit.
Muž
Registrace: 11.9. 2008
Zaslal: Pá, 20.11, 2009 18:48
podla mna somarina, ked to nevladze pretlacit, tak spusti okno zas dole, a ked si nastavis doraz s ofukom-uz ked to nepotlaci az nadoraz, tak to nema ziadna problem, vela ludi a par kamaratov maju ofuky na el oknach a nikto si este nanic nestazoval
Muž
Registrace: 13.12. 2008
Zaslal: Pá, 20.11, 2009 20:48
radar354 napsal:
quattro99: No mě to bylo taky divný, proč by se to mělo pálit, ještě jsem nevyděl ani neslyšel že by s tím měl někdo problém až teď poprvé
Ja ofuky objednavam a posleze prodavam na vsechny zahranicni vozy uz nekolik let,par pripadu uz se stalo,ze se okno spustilo zase dolu,kdyz narazilo na tuto prekazku.Ale tomu jde pomoci...lehce zbrousit tu plosku o kterou se to opira cca 2cm,to znamena vytvorit pro to sklo jakysy najezd a je po problemu.Bohuzel vyrobce na to nepamatuje.Ale jeste jsem neslysel,ze by se spalil motorek.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.