Prosím o typ, jestli někdo nevíte o hlavě válců z A3 na 1.8,20V 92kW? Typ motoru je AGN a hodí se tam i z Golfa IV, Bory nebo z Octavie. Odešel mi hydraulickej napínák na rozvoďák a malinko víc se mi to potkalo. Díky za tipy.
Muž
Registrace: 4.12. 2007
Zaslal: Po, 05.10, 2009 22:22
jak malinko vic se ti to potkalo?? pokud je to jako jooo hodne, nechal bych pro jistotu zuhlovat ojnice - aby ses pak nedivil ze mas rozhazenou kopres mezi valcema...ale pokud to byl standardni "tukanecek" tak se na to muzes vykaslat. Kazdopadne po montazi je nutnost kontrola komprese valcu
No, malinko víc. Ventily jsou jak špatně zaťukaný hřebíky. Už se mi opodařilo sehnat celej motor, protože když mi bylo oznámeno, že ventilová sada bez misek atd stojí 33 000 kč, tak to mě malinko rozhodilo. Ale díky za rady.
Mám hlavu 20V k dispozici,pokud ji potřebujete,ozvěte se na 603273958,jsou i další díly z kompletního motoru AGN 1,8 20V,klika po přebrusu,blok,písty,prsa s gufery,vana,vačky,nadzdvihátka,hydroregulace a pod.Vše z dobrého motoru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.