Jsem si skočil do auta pro letáček, kde je to podrobně rozepsaný:
viz.:
http://www.audi.cz/cz/brand/cs/servis_a_prislusenstvi/mobilita.html
(Proti letáku z roku 2002 jsou některé částky upravené, některé nižší, některé vyšší. Do textu jsem dal aktuální)
1 - Záruka mobility platí po celé Evropě
2 - V případě poruchy se pomoc dostaví co nejrychleji. Drobné opravy, které jsou provedeny přímo na místě za účelem zprovoznění vozu Vám budou provedeny bezplatně do celkové částky
4500,- kč.
3 - Pokud vozidlo není možné zprovoznit na místě bude odtaženo do nejbližšího autorizovaného servisu Audi
V případě, že opravu nelze provést do
3 hodin, zajistí servis Audi
jednu z následujících služeb:
4 - Náhradní vůz (pronajatý vůz) je poskytován na dobu potřebnou pro provedení oprav a to maximálně na
5 dnů a na bezprostředně následující víkend, nebo dny pracovního klidu, bez omezení počtu najetých km (nelze kombinovat se službou Pokračování v cestě letadlem nebo vlakem).
5 - Uhradíme Vám a všem spolucestujícím ubytování v hotelu a to maximálně na
5 nocí (včetně snídaní)
6 - Náklady na použití taxislužby/autobusu/vlaku hradíme do výše
2000,- kč
7 - Pokud chcete pokračovat do původního cíle cesty letadlem, nebo vlakem hradíme náklady do výše
12 000,- kč na osobu
Dále zajistíme:
8 - Při vyzvednutí vozidla Vám uhradíme cestovní náklady dojezdu autobusem/vlakem/letadlem do maximální výše
12 000,- kč
9 - Další náklady (parkování, telefon), které Vám vzniknou v souvislosti s poruchou uhradíme až do výše
500,- kč
Takže k tomu co se ptáš:
| Citace: |
1) jedu na dovolenou ve svy Audi A6 2.5 TDI rv 2000, platim si poctive zaruku mobility a plnim vse jak se ma biglaugh
2) nekde se mi posere
3) zavolam hyper cislo, overim se hyper zakaznickym cislem a uz cekam
|
S A6 f naftě jsi odvážnej kluk, ale připusťme, že se to může stát
4) dostanu ubytovani zdarma a auto zdarma, po dobu opravy, oprava je rekneme 10 dnu z moji 15ti denni dovoleny - muzu odjet a dal porkacovat v dovoleny se zapujcenym autem? Co kdyz mi reknou, ze oprava trvala jen pet dni a ja budu muset den a pul cestovat zpatky do servisu? kdo komu co zaplati?
|
Jsou to body 4, 5, 6 a 7. Náklady spojené s vyzvednutím vozidla pak bod 8.
5) oprava bude trvat 20 dni , jejda pet dni nad dovo - co ted? vratit se s pucenym autem do vlasti a pak letet zase na druhou stranu vesmiru?
|
Řekl bych, že se ptáš na to samé, zase ale bod 8.
6) oprava bude stat rekneme raketu - trebas o tri tisice ecek vic jak ta sama oprava v cechach od autorizovanyho servisu - trosku sem nepobral tu fakturaci pres domaci servis - jakou castku ze teda budu platit?
|
Budeš určitě platit to co si naúčtuje tamní servis. Opravu můžeš pochopitelně odmítnout. Ale pak jsi v tom asi sám.
| 7) co kdyz mi privezou misto plne nabagazovany A6 Avant ... Folkswagn Fox ? biglaugh ... |
Asi by se to nemělo stát
Tak, za předpoladu, že je to zbytečné (placebo to není, ověřeno v praxi), kdo si platíte stejnou, nebo lepší službu jinde a za kolik? Kdybych se na to chtěl vykašlat a pojistit se takovým způsobem jinde.