Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je středa, 23 kvě 2012
Celkem je zde 211 lidí (91 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    Ing.
Uživatelů dnes 8
Uživatelů včera 13
Celkem uživatelů 17344

Online návštěvníků
Návštěvníků 120
Uživatelů 91
Celkem 211

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Zahadne vymeny dilu :-)
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O autech vážně i nevážně
Možná podobná témata
AK senior
AK senior

Registrace: 1.8. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 10:48

Ahoj stalo se vam nekdy, ze jste si vymenily, nebo nechali dat nejakej novej dil a treba po pul roce, jste zjistily ze tam mate neco uplne jinyho?

Pro priklad, ja jsem v 2007 v prosinci prorazil vanu, tak jsem si tam nechal dat novou, (ktera tam skutecne byla!).
A kdyz jsme predevcirem zvedli auto nahoru kvuli cepum rizeni, tak koukam jak blazen a kde se vzala tu se vzala vana, ktera nejenze byla svarovana, ale hlavne je podelne praskla u vypustniho sroubu, takze potvora sakne ....
Priznam se, ze hlava mi to nebere, vim ze zlaty cesky rucicky, ale ze by mi nekdo pred barakem otocil vanu za jinou

Co vy? Nejake podobne zazitky?
 nahoru #1
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 10:48

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK senior
AK senior

Registrace: 22.3. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 10:51

no tak bud te ji nekde v servisu vymenily a nebo jsi treba nekomu pujcil auto a ten ti nerek ze ji rochnul,,,,,,, jinak dobrej HALUZZ me se nastesti nic takovyho nestalo,,,,,,,,
 nahoru #2
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 10:54

RUFUS: Tak me je to jasny, ze jo.
Udelal jsem oboje, ale kamaradovi verim maximalne a preci jen, bez dukazu tady nebude na nejakej servis hazet spinu.
Ale haluz je to jako brutalni!!! Jen co je pravda ...
 nahoru #3
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 17:42

to tvoje auto to je vec hele, jeste ted mam dorezane ruce od nej....))vanu mam cajk jednu, menil jsem ji za novejsi typ a tak ti ji mohu dat, za litr je tvoje...
 nahoru #4
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 20:46

Hh, njn tak to dopadne kdyz si blbec jde koupit A6
 nahoru #5
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 7.7. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 22:12

Tak pokud servis uvidí že si ničeho nevšímáš,tak si příště půjčí zase něco jiného.Běž tam a rozhoď jim sandál.
 nahoru #6
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 22:48

Jako kdybych to vedel najisto, tak tam jdu, ale jit tam po roce a pul To asi ne

Jinak to jsem jedinej kdo zpozoroval, zahadnou vymenu dilu?
 nahoru #7
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 30.3. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 22:58

To už se kradou i vany? No to je teda doba..
A nemáš třeba uplně jiny komplet auto?
No nevim, já se na spodek auta dívám častěji než jednou za dva roky.. no dneska asi můžeš věřit jenom sám sobě..
btw, kde se ti to stalo?

Naposledy upravil Union dne Út, 26.05, 2009 22:59, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
 nahoru #8
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 22:58

nahoru #
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 6.10. 2006

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 22:59

chest123 napsal:

Jinak to jsem jedinej kdo zpozoroval, zahadnou vymenu dilu?

nejseš sám, komu se to stalo, našim takhle vyměnili při jedné ze dvou návštěv origo servisu alternátor a dali tam repas, bohužel jsme to zjistili až po 8 letech, kdy se odporoučel do věčných lovišť zrovna, když byli na dovolené a já si tak udělal neplánovaný výlet na otočku na Makarskou
 nahoru #9
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 23:09

Union: Tak ja se na zpodek koukam taky, ale nemam ani jamu ani poradny vidle, takze jsem si tu vanu nejak neprohlizel a nejak me to nenapadlo.
No je fakt, ze jsem to mel z dohledu na pretesneni tiptronica a u znamyho mechanika, kterej me na to ale upozornil, protoze vana zacala saknout.
Kamarad mi ted psal, ze si od nej "pujcily" novou lambda sondu.

Jako to, ze vam nauctujou neco novyho a nedaj vam to tam. To tak nejak chapu. Koneckoncu proto kamarad odmitl delat v jednom origo servisu protoze rek, ze s timhle nechce mit nic spolecnyho.
Ale ze vam nekdo vymeni zabudovanej dil, to je docela masakr.
 nahoru #10
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 30.3. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 23:14

chest123 napsal:
UnionKamarad mi ted psal, ze si od nej "pujcily" novou lambda sondu. Jako to, ze vam nauctujou neco novyho a nedaj vam to tam. To tak nejak chapu. Koneckoncu proto kamarad odmitl delat v jednom origo servisu protoze rek, ze s timhle nechce mit nic spolecnyho.
Ale ze vam nekdo vymeni zabudovanej dil, to je docela masakr.

Tady tě můžeme akorát litovat, ale nebylo by od věci napsat, kde oba uvedené servisy jsou, aby pak další lidi odsud nedopadli stejně.. pokud teda nejseš škodolibej..
 nahoru #11
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 23:24

No ne v poho, litovat muzeme akorat tu moji hujdu
Vana neni nic strasnyho
Ja servisy napsat muzu, ale zase nechci nikomu kazit ksefty, kdyz to nevim na 100%.
A prispevek jsem zalozil, protoze me zajimalo, jestli nekomu taky neco takhle vymenily.
Nejakou vetsi perlicku

Jinak kamarad rikal, ze je to docela masakr, mel jit na Jarov do servisu Skoda, kam mu po skole sli makat spoluzaci a rikal strasny. Cokoliv potrebujes do auta, tak jenom pockas nez prijede nekdo na kom to odepises. Nebo komu to vymenis a vezmes si starej.
Olej: Hold nekdo mel smulu, kdyz byl olej dobrej, tak s nim zase odjel.
Ale to byla situace 4 roky zpatky, ted uz je to mozna v jinym stavu. Ale myslim, ze tady na foru je dost lidi co maji zkusenosti jak to chodi v nekterych servisech. Vzdycky je to o lidech.
A kde se stala ta lambda, to nevim no...
 nahoru #12
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 23:39

Nám před 9-ti roky vyměnili na 20v rozdělovač... Měli jsme téměř novej a pak najednou byl snýtovanej a celej odrbanej
 nahoru #13
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: Pá, 29.05, 2009 22:54

[quote="Union"]To už se kradou i vany? No to je teda doba..
A nemáš třeba uplně jiny komplet auto?
...quote]

Hh, neco takovy rikal kdysi strejda.
Znama pry byla nakoupit, a kdyz sla k autu, tak tam meli na felicii nejaky Polaci rozhozenou mapu a ukazovali si cestu. Tak povida, panove z dovolenim, ja musim ject. Chlapi nejaky zarezeny, sebrali mapu a vyparili se. Znama dojela domu a manzel:" Proboha Jituno, kdes to vzala, to auto?"
A na aute polsky spz

Jo a kdyz byla sestra se spoluzackou na maturitnim plese, tak tam jeli skodovkou. A Hula snad tobyl
Mel modrou 120, ktera mu posledni dobou nejak blbla.
Kdyz sli z plesu prisel pan Hula k autu, zasune klic a ne a ne odemknout. Tak prej zrudnul zacal nadavat a uplne rudej zacal do toho auta kopat a mlatit. A nejdnou se ozvaj Jardo, JARDO! My ale parkujem tady!

HH, je to sice mimo tema, ale historky dobry

Nejvic me pobavila mama, kdyz mi vynadala, ze mi tu vanu ukradli urcite pred barakem, protoze jsem obcas linej uklidit auto.
Predstava nejakejch frajeru jak mi "kradou" olejovou vanu, meni za starou, bez kapky oleje a jeste mi tam ten olej dolejou hh
 nahoru #14
AK batole
AK batole

Registrace: 17.1. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 29.05, 2009 23:18

mne tak jednou zablikala pravidelna servisni prehlidka, tak jsem to dal skontrolovat, pozadal jsem o vymenu oleje, brzdove kvapaliny,chtel jsem nech se mi kouknou na vyfuk,jak zacina kat,tak tam mi netesni a trochu to tak divne chrci a jeste jsem potreboval smazat chybu na abs. Kdyz jsem daval letni kola,tak po spusteni dole a nastartovani se mi rozsvitila abs.nejsem v tem nejak zrucny.pocital jsem tak 5ticek. kdyz jsem prisel pro auto,tak si vyptali 10ku.
Kouknu na ten papir a vidim:
smazani chyb - 500kc
vymena jednoho cidla abs - 1000kc plus za pracu tusim 500kc
-vsadim se ze jsem tam jenom nejak rozpojil kontakt,kdyz jsem tam daval 17ky. myslim ze tam mam porad to stare cidlo..
vymena brzdove kapaliny - praca + kapalina 1000kc ...
vyfuk - za pracu a dily 1000kc ---nejak mi chrasti dal,
nic mi tam neudelali,asi budu muset dat novy kat a tesneni.
Potom si tam nauctovali cas straveny kontrolou brzd,ramen,cepu......hlavne ze na nete bylo napsano ze maji akci a delaji prehlidku zdarma.
pripadal jsem si jak najvecsi odr***na ku***a ked jsem platil a zistil ze auto je az na par kvapalin v rovnakem stavu,v jakem jsem ho privezl.
 nahoru #15
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 24.11. 2007

PříspěvekZaslal: So, 30.05, 2009 0:05

Hehe, drsný... Já nedávno slyšel o případu krádeže hliníkáčů, kde ovšem snědí spoluobčané byli natolik košér, že u auta nechali šrouby a další noc na něj hodili aspoň plecháče aby mohl majitel jezdit (asi se báli případnýho řízení o náhradu škody nebo co )

Jinak s výměnou dílů bývá sranda hlavně v bazarech - člověk dá auto vystavit do bazaru, u příjmu se v papírech objeví nenápadná hláška jako třeba "lehká necitlivost řízení" a když si pak majitel po čtvrt roce vyzvedává auto, které stále nikdo nechce, zjistí že nejde posilovač (kdo by si taky koupil auto s nefunkčním posilovačem, že? )

Mému miláčkovi jinak servis zajišťuje naprosto neautorizovaný šikovný soukromník a nemůžu si stěžovat
 nahoru #16
sponzor

PříspěvekZaslal: So, 30.05, 2009 0:05

nahoru #
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: So, 30.05, 2009 0:35

Vostry
Ty servisy, to je kolikrat kapitola sama pro sebe.
Nejhorsi je, ze ani kamaradi nejsou zarukou. Mel jsem spoluhrace z hokeje, Romana. Blazen do Baworaku.
Tak si vzal znamyho mechanika, at se snim jede podivat na jedno BMW, auto bouchnuty na cumak tusim ze vpravo a docela dost (Je to asi 7 let detaily si nepamatuju). Mechanik mu to schvalil, rika to je v poho dily levny, vse opravime. Oprava stala asi 50 000,-
Kdyz se to Romanovi za 6 mesicu cely rozpadlo a rozsypalo tak zjistli ze ten jeho kamarad ma v kulne zavrene namlich to samy auto akorat ze s ustrelenym zadkem, takze mu tam vsechno dal stary. Napravy brzdy, co bylo potreba uriz navaril. No masakr.
Akorat ze Roman je (mozna uz byl dlouho jsem ho nevidel ) sekuritak, vyhazovac, soukromy ocko no znate ty typy Sice nekrade a nebyl trestanej, ale stejne
Tak tomu svymu kamaradovi zvalchoval hrbet jak zakon kaze. Ale prachy uz z nej nedostal.

Clovek hleda, hleda a kdyz nekoho najde tak ho musi vazit zlatem!
 nahoru #17
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 12.5. 2009

PříspěvekZaslal: Út, 02.06, 2009 9:44

Mám kamaráda v jednom autorizovaným servisu Škoda/VW/Audi a to co mi nedávno říkal mě docala dostalo. Prý je naprosto normální, že se tam sejdou auta se stejným motorem a tak si půjčují díly. Jako příklad uvedl případ oktávky, která přijela na garančku a 4 roky starou oktu se stejným motorem, která netáhla. Nejdřív turbo, regulační ventil turba ... stále nic. tak vyměnili i čidlo plnícího tlaku a bylo. Tady je vidět, co je to za experty, neboť to je zrovna vidět na VAGu (kro turba). No a když už ta stará okta byla složená tak se to nikomu nechtělo vyndavat tak do tý co byla na garančce nacpali díly z tý starší a dali nové čidlo. Jó, dyk on tomu steně nerozumí a když se něco rozbije tak to teprve budeme řešit. Řekneme, že tam byl neautorizovaný zásah, odmítneme záruku a zaplatí nové turbo. Jak snadné.

A kolegovi se stalo, že mu v jeho oktě dělali rozvody (nejmenovaný servis v Litoměřicích) a po 2 tis kilometrech mu rupnul rozvoďák. Tak to tam nechal odtáhnout a reklamoval to. Na to mu odpověděli, že tohle auto neopravovali, protože tam nejsou záznamy. Skočil domu donesl fakturu a zjistilo se, že ten přijímací technik to všechno zrušil a prachy sebral...

Diví se mi někdo, že jezdim ke známýmu do garáže?
 nahoru #18
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: Út, 02.06, 2009 13:43

Nedivim, jednou rikal zakaznik, ze s autem zasadne jezdi jen k malym mechanikum ..."protoze rozumej, kdyz mi to nejak osere, nebo zprasi, vzdycky presne vim z KOHO mam ty prachy dostavat"
On to byl trosku magor teda , pac doslova rekl, ze aspon vi komu ma do okna hodit cihlu.
Ale neco na tom je. Asi neni prekvapenim, ze s rozumnym servisakem, se jde nejak domluvit. At uz na reklamaci (treba turba), nebo sleve pokud mate takovej strep jako ja (treba za turbo).
V autorizovanym servisu nikoho moc nezajimate, coz by clovek bral, kdyby za tim byla alespon solidne odvedena prace.
 nahoru #19
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: St, 03.06, 2009 7:55

Jedna známá dojela minulý týden z autoriz. servisu Škoda po výměně oleje, ne které ten den byla ráno, na opravu nějaké maličkosti. Přitom že se mrkneme kolik má toho oleje mezi měrkami když je auto zahřáté a nějakou dobu stojí na rovině. Hladina oleje tak tak sahala na spodní rysku měrky a olej černý, vyjetý. Auto Fabia 1,4MPi. Olejový filtr starý, jen otřený trochu hadrem. Není to sice výměna dílu, ale když už jste tady tak zmínili ty servisy a kamarády co opravují v garáži, tak jsem to napsal, je to z minulého týdne. Takže takové je počínání v autoriz. servisu Śkoda.
 nahoru #20
AK nováček
AK nováček

Registrace: 30.9. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 09.06, 2009 15:10

Mám podobnou zkušenost, nový altík vyměněný za starý a ještě ke všemu z jiného typu auta, pravidelně přehazované autobaterie atd. Mám teď servis o majiteli a jednom zamněstnanci s oběma se dobře znám a autíčko si chrochtá blahem a hlavně nejsou s ním po tech stránce žádné problémy
 nahoru #21
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Út, 09.06, 2009 19:29

jezour: No jo, tak když ti v servisu jednu věc opraví a další dvě vymění za nějaké opotřebené tak potom auto po tech. stránce podle toho vypadá... Sype se pořád něco.
 nahoru #22
AK batole
AK batole

Registrace: 14.7. 2008

PříspěvekZaslal: Čt, 11.06, 2009 15:24

trubus:

A ke komu jezdíš? Dobrý tip se vždycky hodí.
 nahoru #23
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 24.11. 2007

PříspěvekZaslal: So, 13.06, 2009 0:50

SarahG: Hehe, k Ríšovi Bürgerů na Husovku - malej, ale šikovnej Jezdí k němu jenom z naší rodiny 3x audi (od 80ky po Allroada), Transit, nedávno eště starý clio, brácha vlastně s V70kou volvem... Hlavní výhodou je, že stačí nechat mu tam auto s klíčema, zařídí všechno a moc to nestojí Mě takhle dělá přepisy, technický, geometrii, prostě na co si vzpomenu... Občas je sklerotik (jako každý z nás, že? ) takže se vyplatí napsat závady na papír, když je toho víc...
 nahoru #24
sponzor

PříspěvekZaslal: So, 13.06, 2009 0:50

nahoru #
AK batole
AK batole

Registrace: 14.7. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 19.06, 2009 15:10

trubus:
Díky za tip. Pobavils me s tím papírem, protože já to dělám taky. Jezdím do Vráta k Boříkovi Machátů. Taky šikovnej, moc to nestojí, jen má pořád narváno.
 nahoru #25
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina

Strana 1 z 1
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O autech vážně i nevážně

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky A4 B7 - prodejce dílů pykaso Audi A4 2 Po Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky rozdil mezi klima kompresorama v nazv... residentcz Všeobecné 0 So Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky A4 B6 1.8T rozvody postup vymeny? SupermanXXX Audi A4 2 St Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky ETOS katalog dílů a plánků (audi-vw-s... kazzyl ETKA, ELSA, VAG 0 Po Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Rada ohledně výměny vstřik. čerpadla tecka Audi A6 7 Čt Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chyby clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku programy pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: