rastAKing
Registrace: 28.8. 2006
|
Zaslal: Ne, 09.12, 2007 0:28 |
|
// nedivte se tem ruznym divnym prispevkum, vytvarim automaticke sosani informaci z jinych RSS a musim pouzit nejake externi rss kanaly, takze to ignorujte (PROZATIM)
automaticka vymena RSS informaci pro nas i pro ostatni weby abychom mohli sdilet ukradene (jak navrhl franta) auta
zamer je takovy, ze nekdo vlozi napriklad sem oznameni o ukradenem aute -- roboty sleduji pohyb na tomhle konkretnim foru pres RSS, pokud zjisti novou verzi - pridaji ji samy na svoje domovske forum, takze oznameni o audine se ukaze na vsech spolupracujicich webech
// je to v plenkach, nejdriv musim udelat funkcni system a pak se domluvim s ostatnima (bmwklub,wv atd.) zdali si tuhle vec budou chtit na sve weby pridat
drzte palce
co je potreba pro funkcnost (res. pro co to vyvyjim)
- phpBB2 (s lehkou upravou by to melo fungovat i pro BB3)
- RSS generator pro konkretni thread
co neni potreba, ale ja to pouzivam
- Nuke system
primarne muj vyvoj bude pro NUKE-phpBB
port pro phpBB forum bez Nuke systemu >> pouze se zmeni par cest
pro nasazeni na vsechny fora a weby, ktere budou mit zajem bude potreba aby si muj kod potom admini upravili na miru pro jejich system
----------------
žádny offtopic v tomhle tématu - pouze k věci
|
Naposledy upravil Kriznik dne Ne, 09.12, 2007 1:52, celkově upraveno 4 krát. (0% původního příspěvku)
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 09.12, 2007 0:28 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rastAKing
|
Zaslal: Ne, 09.12, 2007 0:44 |
|
franta: funguje mi to s externima rss, ale ten muj co jsem udelal odpoledne mi vyhazuje chybu
pritom je validni i pro validator ... kua
mozna ze to neumi rss 2.0 --- to bude zas piplacka
==
tim jsem se vlastne chtel optat, zdali mi umis helfnout s validaci rss kodu nebo mas jiny obor v hlave 
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Ne, 09.12, 2007 1:11 |
|
no, obrovsky pokrok tak jako tak. bohuzel s tim ti asi moc nepomuzu, v tom jsi o mile dal nez ja, ja jsem spis bastlir. ale mozna lumpiq, deedee nebo root.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Út, 11.12, 2007 14:44 |
|
Zdarec. nabmwklubu jsem to celt az ted, nevsim jsem si toho. Klidne bych do tohodle sel, ale RSS jsem nikdy neresil, pac to neni muj chleba, takze pri implementaci by to chtelo nejaky navod 
|
|
|
|
|
|
|
|
rastAKing
|
Zaslal: Út, 25.12, 2007 10:56 |
|
| Speedy - bmwklub napsal: | Zdarec. nabmwklubu jsem to celt az ted, nevsim jsem si toho. Klidne bych do tohodle sel, ale RSS jsem nikdy neresil, pac to neni muj chleba, takze pri implementaci by to chtelo nejaky navod |
navod udelam, samozrejme
ale potreboval bych to zkusit mezi dvema forama - abych vyresil cykleni
|
|
|
|
|
|
|
|
rastAKing
|
Zaslal: Po, 31.12, 2007 15:57 |
|
update: vyřešil jsem cyklení při předávání mezi fóry (+prefix = pokaždé jiný název "cyklení")
bug: čeština .. tý se zatím mrše nějak nechce pracovat, ale já si ji podrobím!
takže prakticky hotovo, jen potřebuju upravit výstup a můžeme rozjet betatest
|
|
|
|
|
|
|
|
|