Nyní online
 Poslední registrace vlada123
 Uživatelů dnes 5
 Uživatelů včera 8
 Celkem uživatelů 17321
Online návštěvníků
 Návštěvníků 91
 Uživatelů 36
 Celkem 127
 Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
KVIFF 2012 AUDIKLUB.cz a Audi.cz
kriznik | Pátek, 18.05. 2012 - 17:20:02
|
|
| |
|
Po loňském úspěchu s vozy z 90tých let, které pocházely od lidí z našeho webu v kontrastu s novými modely Audi na KVIFF, hledáme pro nadcházející ročník karlovarského mezinárodního filmového festivalu (KVIFF) další auta na prezentaci po dobu festivalu. Zápůjčka vozů na tento festival je prestižní záležitost pro každého fanouška.
Výměnou za půjčení Vám Audi zapůjčí některý z nových modelů automobilky.
Letos by se mělo jednat o veterány a vozy se závodní historií či repliky závodních vozů. Audi Quattro, Audi S1, A1/A2 ap.
Veškeré informace naleznete v příslušné diskusi na fóru.
Díky za spolupráci!
Loni byly přítomny vozy Audi Cabrio a Audi V8

|
|
kriznik | Sobota, 12.05. 2012 - 21:06:17
, 220 čtenářů
|
|
| |
|
Je to již téměř tři roky co jsem se naposledy ohlížel a to konkrétně v tomto článku. Od té doby uplynulo dost vody a událo se spousty zajímavého (minimálně z mého pohledu), tedy pojďme to projít a mrknout se i na to co nás možná čeká.
Pár věcí přibylo že? :) Některé staronové samozřejmě zmiňuji také, protože probíhá neustálý rozvoj, vývoj a hojnost užívání. Kdo chce nechť čte, ostatní co číst nechtějí ať jdou třeba sem. Před čtením tohoto textu vězte, že ho číst nemusíte :)
|
| Pokračování článku Ohlédnutí za minulostí a pohled dále (2012) |
|
Kriznik | Středa, 03.08. 2011 - 00:00:00
, 2205 čtenářů
|
|
| |
|
Tento článek je (své)volným pokračováním mého předchozího setkání s Audi A6 modelového roku 2011 (C7). Nebude zde tedy kompletní popis co a jak, některé věci prostě platí z minula a znovu jsem je neopakoval. Na původní článek se budu párkrát odkazovat a to především pro dopřesnění některých dřívějších poznatků a upřesnění jiných, takže pokud Vám článek utekl .... přečtěte si jej zpětně nebo ne :)
V původním článku šlo o několikahodinové seznámení s novým vozem a tudíž o rychlé postřehy co a jak. V tomto článku se spíše zkusím zaměřit na věci, které začnete vnímat teprve pokud auto používáte denně v běžných situacích všedního dne.
V těsném sledu po sobě se mi v rukách potkaly jak A6 (C6) 2011 tak A6 (C7) 2011 obě v třílitru naftě, quattru, obě jsem měl na stejnou dobu, obě v sedanu a s oběma jsem najel zhruba 1500km na všech typech silnic. Můžeme tedy následující řádky považovat za jakési shrnutí a přímé porovnání starší a novější generace. (V článku se bude vícekrát objevovat C6 a C7 vězte, že to opravdu není Citroen, ale označení modelové řady A6tky)
Opět platí, že tady nenajdete nudná čísla, nicneříkající objem kufru a podobně záživné informace.... Je to můj osobní pohled a postřehy, které jsem nashromáždil a se kterými je nutno počítat resp. naučit se s nimi žít - anebo ne. Pokud chcete, čtěte dále, máme svobodu :)
Konkrétní specifikace a cena Audi A6 o které je řeč. Fotky A6 3.0TDI quattro 2011 .
|
| Pokračování článku Jak se žije s A6 modelového roku 2011? |
KVIFF vs. 2ks našich vozů
Kriznik | Pátek, 29.04. 2011 - 13:30:23
|
|
| |
|
Pro nadcházející Karlovarský mezinárodní filmový festival (KVIFF) a pro oslavu 20let Audi v České republice hledáme ve svých řadách dvě auta. Audi V8 a Audi 100 (ročníkově kolem 91 roku +-) v originálním stavu.
Výměnou za půjčení Vám Audi zapůjčí novou Audi A6 nebo Audi A7.
Veškeré informace naleznete v příslušné diskusi na fóru
Díky za spolupráci :)
|
|
Kriznik | Čtvrtek, 07.04. 2011 - 10:48:00
, 3952 čtenářů
|
|
| |
V následujících několika, písmem vyjádřených dojmech se Vám vynasnažím přiblížit jaká je nová Audi A6 modelového roku 2011. Nesnáším strohé novinářské vyjádření mnoha zbytečných čísel, zbytečných informací a přetechnizovaných pasáží - nic z toho tady nenajdete a pokud budou technická data - budou to jen ty nejzákladnější :)
Díky IVG jsem byl pozván na předváděcí akci nového modelu určenou pro zákazníky. Nejednalo se tedy o novinářskou akci, nebylo všude tisíc a jeden člověk s foťákem, prospekty, tiskovky ... byla uvolněná atmosféra a především krásné dubnové odpoledne započaté jízdou do Berouna se staženou střechou :).
Po registraci a nezbytném rautu :) jsem se vydal obhlídnout flotilu aut, která pro nás byla připravena. Jak už to tak bývá (a jak tomu bylo i u nové A8) v reálu je A6tka opravdu krásná. Jistě všechny auta vyjma dvou měly 19ti palcová kola, která tomu opravdu sluší, ale i na 18 resp. 17 je to pěkné auto. Udělal jsem pár fotek, kochal se krásným počasím v příjemném venkovním posezení Golfu Beroun a čekal na předání vozu...
Fotky, které jsem udělal naleznete v GALERII a také v článku Přesné Informace o autě ve kterém jsem jezdil naleznete v tomto PDF
|
| Pokračování článku Nová Audi A6 - famózní? ANO, ale ne vše |
chcete originální Audi diář 2011 s věnováním?
Kriznik | Pátek, 28.01. 2011 - 14:25:58
|
|
| |
|
Líbilo by se Vám mít originální Audi diář 2011, kterých bylo pro audiklub.cz pouze 5ks? Zůčastněte se naší básnické soutěže a může být právě Váš! :)
Podmínky naleznete v dané diskusi.
Enjoy Kriznik :)
|
|
Dave_S2 | Sobota, 22.01. 2011 - 09:53:19
, 3209 čtenářů
|
|
| |
|
Kamarád, který má GT-čko, které jsem mu opravoval bylo ve středu ve 21:00 v BRNĚ na ulici Kopečná UKRADENO.
edit: NALEZENO
spz: AKH 65 30 barva: červená - jak nová znamení: rozbitá mlhovka řidiče
Chtěl bych poprosit každého, kdo se o tyto auta zajímá, případně jezdí po Brně, ať kouká. Auto bylo v A1 stavu. Jen za poslední rok nechal renovovat přední i zadní světla, nechal přečalounit komplet interér v origo látkách. Dal do toho strašných peněz.
|
| Pokračování článku Pomoc při pátrání: odcizeno Audi Coupe GT |
favicon.ico pro Audiklub.cz
Kriznik | Sobota, 23.10. 2010 - 23:46:37
|
|
| |
|
Vyhlašuji soutěž o novou favicon.ico pro www.audiklub.cz
Současná verze s námi existuje již více jak 2roky a je čas na změnu. Vzhledem k mé časové vytíženosti dávám možnost realizace ikony pro prohlížeče všem, kteří mají zájem.
První cenou je 500Kč a skvělý pocit z uznání mého a dalších tisíců denních návštěvníků klubu.
Podmínky jsou jednoduché a jsou pouze dvě (+ třetí podmínka aby se to ke mě vůbec dostalo) :) :
- favicon.ico musí být ve formátech 16x16, 32x32 a 64x64 (multi ico formát)
- vítěze vyberu pouze já
- favicon zaslat na info@audiklub.cz
- good luck, enjoy!
Ať je to PĚKNÝ lidi!!! :)
Kriznik
|
Personas Mozilla Firefox také pro audiklub.cz
Kriznik | Neděle, 11.04. 2010 - 20:16:48
|
|
| |
|
Mozilla Firefox ve svých nových verzích podporuje jakousi formu "skinu" pro změnu vzhledu prohlížeče. Tento sebou nese pouze jakýsi "podklad" a ev. změnu barev textu menu, to ovšem nemění nic na faktu, že se jedná o zajímavý doplněk k všednímu nudnému šedému vzhledu obyčejného prohlížeče.
Vzhledem k tomu, že my nikdy nezůstáváme pozadu vytvořil jsem pro zájemce téma pro audiklub.cz :)
Personu pro audiklub naleznete na webu Mozilla / Personas
Ti z vás, kteří používají snad jiný prohlížeč než Mozilla Firefox tak prosím pokračujte tudy a následně odkazem výše :)
ENJOY případné připomínky či děkovačky hoďte sem, jsem ješita :D
|
|
Kriznik | Pátek, 19.03. 2010 - 13:50:42
, 2939 čtenářů
|
|
| |
|
Měl jsem tu čest a byl jsem oficiálně pozván jako zástupce audiklub.cz na uvedení nové Audi A8 D4 pro český trh. Bohužel se jednalo jen o statickou ukázku, jelikož se jednalo o tovární auta, ale i tak bych se rád v krátkosti o tyto zážitky podělil :) Následuje i pár fotek (defakto prvních než oficiálních od automobilky).
|
| Pokračování článku Nová A8 D4 v ČR představena a byli jsme při tom! |
13 článků (2 stránek, 10 článků na stránku) [ 1 | 2 ]
|
|
|
Kalendář: 1 akce
| květen 2012 |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | |
|