Nyní online
 Poslední registrace jamal
 Uživatelů dnes 3
 Uživatelů včera 28
 Celkem uživatelů 15603
Online návštěvníků
 Návštěvníků 70
 Uživatelů 53
 Celkem 123
 Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
|
|
Kriznik | Středa, 03.08. 2011 - 00:00:00
, 1830 čtenářů
|
|
| |
|
Tento článek je (své)volným pokračováním mého předchozího setkání s Audi A6 modelového roku 2011 (C7). Nebude zde tedy kompletní popis co a jak, některé věci prostě platí z minula a znovu jsem je neopakoval. Na původní článek se budu párkrát odkazovat a to především pro dopřesnění některých dřívějších poznatků a upřesnění jiných, takže pokud Vám článek utekl .... přečtěte si jej zpětně nebo ne :)
V původním článku šlo o několikahodinové seznámení s novým vozem a tudíž o rychlé postřehy co a jak. V tomto článku se spíše zkusím zaměřit na věci, které začnete vnímat teprve pokud auto používáte denně v běžných situacích všedního dne.
V těsném sledu po sobě se mi v rukách potkaly jak A6 (C6) 2011 tak A6 (C7) 2011 obě v třílitru naftě, quattru, obě jsem měl na stejnou dobu, obě v sedanu a s oběma jsem najel zhruba 1500km na všech typech silnic. Můžeme tedy následující řádky považovat za jakési shrnutí a přímé porovnání starší a novější generace. (V článku se bude vícekrát objevovat C6 a C7 vězte, že to opravdu není Citroen, ale označení modelové řady A6tky)
Opět platí, že tady nenajdete nudná čísla, nicneříkající objem kufru a podobně záživné informace.... Je to můj osobní pohled a postřehy, které jsem nashromáždil a se kterými je nutno počítat resp. naučit se s nimi žít - anebo ne. Pokud chcete, čtěte dále, máme svobodu :)
Konkrétní specifikace a cena Audi A6 o které je řeč. Fotky A6 3.0TDI quattro 2011 .
|
| Celý článek |
KVIFF vs. 2ks našich vozů
Kriznik | Pátek, 29.04. 2011 - 13:30:23
|
|
| |
|
Pro nadcházející Karlovarský mezinárodní filmový festival (KVIFF) a pro oslavu 20let Audi v České republice hledáme ve svých řadách dvě auta. Audi V8 a Audi 100 (ročníkově kolem 91 roku +-) v originálním stavu.
Výměnou za půjčení Vám Audi zapůjčí novou Audi A6 nebo Audi A7.
Veškeré informace naleznete v příslušné diskusi na fóru
Díky za spolupráci :)
|
|
Kriznik | Čtvrtek, 07.04. 2011 - 10:48:00
, 3429 čtenářů
|
|
| |
V následujících několika, písmem vyjádřených dojmech se Vám vynasnažím přiblížit jaká je nová Audi A6 modelového roku 2011. Nesnáším strohé novinářské vyjádření mnoha zbytečných čísel, zbytečných informací a přetechnizovaných pasáží - nic z toho tady nenajdete a pokud budou technická data - budou to jen ty nejzákladnější :)
Díky IVG jsem byl pozván na předváděcí akci nového modelu určenou pro zákazníky. Nejednalo se tedy o novinářskou akci, nebylo všude tisíc a jeden člověk s foťákem, prospekty, tiskovky ... byla uvolněná atmosféra a především krásné dubnové odpoledne započaté jízdou do Berouna se staženou střechou :).
Po registraci a nezbytném rautu :) jsem se vydal obhlídnout flotilu aut, která pro nás byla připravena. Jak už to tak bývá (a jak tomu bylo i u nové A8) v reálu je A6tka opravdu krásná. Jistě všechny auta vyjma dvou měly 19ti palcová kola, která tomu opravdu sluší, ale i na 18 resp. 17 je to pěkné auto. Udělal jsem pár fotek, kochal se krásným počasím v příjemném venkovním posezení Golfu Beroun a čekal na předání vozu...
Fotky, které jsem udělal naleznete v GALERII a také v článku Přesné Informace o autě ve kterém jsem jezdil naleznete v tomto PDF
|
| Celý článek |
chcete originální Audi diář 2011 s věnováním?
Kriznik | Pátek, 28.01. 2011 - 14:25:58
|
|
| |
|
Líbilo by se Vám mít originální Audi diář 2011, kterých bylo pro audiklub.cz pouze 5ks? Zůčastněte se naší básnické soutěže a může být právě Váš! :)
Podmínky naleznete v dané diskusi.
Enjoy Kriznik :)
|
|
Dave_S2 | Sobota, 22.01. 2011 - 09:53:19
, 2853 čtenářů
|
|
| |
|
Kamarád, který má GT-čko, které jsem mu opravoval bylo ve středu ve 21:00 v BRNĚ na ulici Kopečná UKRADENO.
edit: NALEZENO
spz: AKH 65 30 barva: červená - jak nová znamení: rozbitá mlhovka řidiče
Chtěl bych poprosit každého, kdo se o tyto auta zajímá, případně jezdí po Brně, ať kouká. Auto bylo v A1 stavu. Jen za poslední rok nechal renovovat přední i zadní světla, nechal přečalounit komplet interér v origo látkách. Dal do toho strašných peněz.
|
| Celý článek |
favicon.ico pro Audiklub.cz
Kriznik | Sobota, 23.10. 2010 - 23:46:37
|
|
| |
|
Vyhlašuji soutěž o novou favicon.ico pro www.audiklub.cz
Současná verze s námi existuje již více jak 2roky a je čas na změnu. Vzhledem k mé časové vytíženosti dávám možnost realizace ikony pro prohlížeče všem, kteří mají zájem.
První cenou je 500Kč a skvělý pocit z uznání mého a dalších tisíců denních návštěvníků klubu.
Podmínky jsou jednoduché a jsou pouze dvě (+ třetí podmínka aby se to ke mě vůbec dostalo) :) :
- favicon.ico musí být ve formátech 16x16, 32x32 a 64x64 (multi ico formát)
- vítěze vyberu pouze já
- favicon zaslat na info@audiklub.cz
- good luck, enjoy!
Ať je to PĚKNÝ lidi!!! :)
Kriznik
|
Personas Mozilla Firefox také pro audiklub.cz
Kriznik | Neděle, 11.04. 2010 - 20:16:48
|
|
| |
|
Mozilla Firefox ve svých nových verzích podporuje jakousi formu "skinu" pro změnu vzhledu prohlížeče. Tento sebou nese pouze jakýsi "podklad" a ev. změnu barev textu menu, to ovšem nemění nic na faktu, že se jedná o zajímavý doplněk k všednímu nudnému šedému vzhledu obyčejného prohlížeče.
Vzhledem k tomu, že my nikdy nezůstáváme pozadu vytvořil jsem pro zájemce téma pro audiklub.cz :)
Personu pro audiklub naleznete na webu Mozilla / Personas
Ti z vás, kteří používají snad jiný prohlížeč než Mozilla Firefox tak prosím pokračujte tudy a následně odkazem výše :)
ENJOY případné připomínky či děkovačky hoďte sem, jsem ješita :D
|
|
Kriznik | Pátek, 19.03. 2010 - 13:50:42
, 2646 čtenářů
|
|
| |
|
Měl jsem tu čest a byl jsem oficiálně pozván jako zástupce audiklub.cz na uvedení nové Audi A8 D4 pro český trh. Bohužel se jednalo jen o statickou ukázku, jelikož se jednalo o tovární auta, ale i tak bych se rád v krátkosti o tyto zážitky podělil :) Následuje i pár fotek (defakto prvních než oficiálních od automobilky).
|
| Celý článek |
|
Kriznik | Pátek, 05.06. 2009 - 00:35:31
, 1611 čtenářů
|
|
| |
- Garáž
- Mapa
- AK Znak | AK Karta
- Služby & Slevy | Pojištění
- systém Vzájemné Pomoci (AK-sVP)
To jsou jen některé z mnoha aktivně používaných a dovoluji si říct úspěšných funkcí/aktivit/produktů na tomto webu. Následující ohlédnutí je jen mou myšlenkovou sumarizací a poděkováním za přízeň. Čtěte a nebo ne, to je na Vás :)
|
| Celý článek |
|
Katuschka | Sobota, 25.10. 2008 - 15:56:23
, 2724 čtenářů
|
|
| |
Zkušenosti z klasické „pětkové řady“ byly u Audi S5 překonány každým detailem. Ať už se jedná o design vozu, tak o jízdní vlastnosti. Zajímavé pro nás bylo srovnání obou sportovních vozů. Ač mají Audi i Porsche S téměř identický výkon, pocit z jízdy se i přesto velmi lišil. Audi je pro nás jednoznačně luxusní kupé, které izoluje pasažéry od nepříjemným vnějších vlivů, ale zároveň nepostrádá v žádném případě sportovního ducha.
|
| Celý článek |
11 článků (2 stránek, 10 článků na stránku) [ 1 | 2 ]
|
|
|
Kalendář: 2 akce
| únor 2012 |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | | 27 | 28 | 29 | |
Partneři
Pojištění odpovědnosti z provozu vozidla neboli povinné ručení, seženete nejvýhodněji na ePojisteni.cz.

|