Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je středa, 08 února 2012
Celkem je zde 123 lidí (53 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    jamal
Uživatelů dnes 3
Uživatelů včera 28
Celkem uživatelů 15603

Online návštěvníků
Návštěvníků 70
Uživatelů 53
Celkem 123

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Téma článku: Osobní blog

Vyhledávání v tomto tématu:   
[ Jít na úvodní stránku | Vybrat nové téma ]

Jak se žije s A6 modelového roku 2011?

Kriznik | Středa, 03.08. 2011 - 00:00:00 , 1830 čtenářů
Osobní blog

Audi A6 C7 2011Tento článek je (své)volným pokračováním mého předchozího setkání s Audi A6 modelového roku 2011 (C7). Nebude zde tedy kompletní popis co a jak, některé věci prostě platí z minula a znovu jsem je neopakoval. Na původní článek se budu párkrát odkazovat a to především pro dopřesnění některých dřívějších poznatků a upřesnění jiných, takže pokud Vám článek utekl .... přečtěte si jej zpětně nebo ne :)

V původním článku šlo o několikahodinové seznámení s novým vozem a tudíž o rychlé postřehy co a jak. V tomto článku se spíše zkusím zaměřit na věci, které začnete vnímat teprve pokud auto používáte denně v běžných situacích všedního dne.

V těsném sledu po sobě se mi v rukách potkaly jak A6 (C6) 2011 tak A6 (C7) 2011 obě v třílitru naftě, quattru, obě jsem měl na stejnou dobu, obě v sedanu a s oběma jsem najel zhruba 1500km na všech typech silnic. Můžeme tedy následující řádky považovat za jakési shrnutí a přímé porovnání starší a novější generace.
(V článku se bude vícekrát objevovat C6 a C7 vězte, že to opravdu není Citroen, ale označení modelové řady A6tky)

Opět platí, že tady nenajdete nudná čísla, nicneříkající objem kufru a podobně záživné informace.... Je to můj osobní pohled a postřehy, které jsem nashromáždil a se kterými je nutno počítat resp. naučit se s nimi žít - anebo ne. Pokud chcete, čtěte dále, máme svobodu :)

Konkrétní specifikace a cena Audi A6 o které je řeč.
Fotky A6 3.0TDI quattro 2011
.

Celý článek
Hodnocení článku: 5 | Komentáře (10)

KVIFF vs. 2ks našich vozů

Kriznik | Pátek, 29.04. 2011 - 13:30:23
Osobní blog

Pro nadcházející Karlovarský mezinárodní filmový festival (KVIFF) a pro oslavu 20let Audi v České republice hledáme ve svých řadách dvě auta. Audi V8 a Audi 100 (ročníkově kolem 91 roku +-) v originálním stavu.

Výměnou za půjčení Vám Audi zapůjčí novou Audi A6 nebo Audi A7.

Veškeré informace naleznete v příslušné diskusi na fóru

Díky za spolupráci :)

| Přidat první komentář

Nová Audi A6 - famózní? ANO, ale ne vše

Kriznik | Čtvrtek, 07.04. 2011 - 10:48:00 , 3429 čtenářů
Osobní blog

V následujících několika, písmem vyjádřených dojmech se Vám vynasnažím přiblížit jaká je nová Audi A6 modelového roku 2011.
Nesnáším strohé novinářské vyjádření mnoha zbytečných čísel, zbytečných informací a přetechnizovaných pasáží - nic z toho tady nenajdete a pokud budou technická data - budou to jen ty nejzákladnější :)

Díky IVG jsem byl pozván na předváděcí akci nového modelu určenou pro zákazníky. Nejednalo se tedy o novinářskou akci, nebylo všude tisíc a jeden člověk s foťákem, prospekty, tiskovky ... byla uvolněná atmosféra a především krásné dubnové odpoledne započaté jízdou do Berouna se staženou střechou :).

Po registraci a nezbytném rautu :) jsem se vydal obhlídnout flotilu aut, která pro nás byla připravena. Jak už to tak bývá (a jak tomu bylo i u nové A8) v reálu je A6tka opravdu krásná. Jistě všechny auta vyjma dvou měly 19ti palcová kola, která tomu opravdu sluší, ale i na 18 resp. 17 je to pěkné auto. Udělal jsem pár fotek, kochal se krásným počasím v příjemném venkovním posezení Golfu Beroun a čekal na předání vozu...

Fotky, které jsem udělal naleznete v GALERII a také v článku
Přesné Informace o autě ve kterém jsem jezdil naleznete v tomto PDF

Celý článek
Hodnocení článku: 5 | Komentáře (12)

chcete originální Audi diář 2011 s věnováním?

Kriznik | Pátek, 28.01. 2011 - 14:25:58
Osobní blog

Líbilo by se Vám mít originální Audi diář 2011, kterých bylo pro audiklub.cz pouze 5ks?
Zůčastněte se naší básnické soutěže a může být právě Váš! :)

Podmínky naleznete v dané diskusi.

Enjoy Kriznik :)

| Přidat první komentář

Pomoc při pátrání: odcizeno Audi Coupe GT

Dave_S2 | Sobota, 22.01. 2011 - 09:53:19 , 2853 čtenářů
Osobní blog

Audi GTKamarád, který má GT-čko, které jsem mu opravoval bylo ve středu ve 21:00 v BRNĚ na ulici Kopečná UKRADENO.

edit: NALEZENO

spz: AKH 65 30
barva: červená - jak nová
znamení: rozbitá mlhovka řidiče

Chtěl bych poprosit každého, kdo se o tyto auta zajímá, případně jezdí po Brně, ať kouká. Auto bylo v A1 stavu. Jen za poslední rok nechal renovovat přední i zadní světla, nechal přečalounit komplet interér v origo látkách. Dal do toho strašných peněz.

Celý článek
Článek zatím neohodnocen | Přidat první komentář

favicon.ico pro Audiklub.cz

Kriznik | Sobota, 23.10. 2010 - 23:46:37
Osobní blog

Vyhlašuji soutěž o novou favicon.ico pro www.audiklub.cz

Současná verze s námi existuje již více jak 2roky a je čas na změnu. Vzhledem k mé časové vytíženosti dávám možnost realizace ikony pro prohlížeče všem, kteří mají zájem.

První cenou je 500Kč a skvělý pocit z uznání mého a dalších tisíců denních návštěvníků klubu.

Podmínky jsou jednoduché a jsou pouze dvě (+ třetí podmínka aby se to ke mě vůbec dostalo) :) :

• favicon.ico musí být ve formátech 16x16, 32x32 a 64x64 (multi ico formát)
  • vítěze vyberu pouze já
  • favicon zaslat na info@audiklub.cz
  • good luck, enjoy!

Ať je to PĚKNÝ lidi!!! :)

Kriznik

Hodnocení článku: 5 | Komentáře (2)

Personas Mozilla Firefox také pro audiklub.cz

Kriznik | Neděle, 11.04. 2010 - 20:16:48
Osobní blog

Mozilla Firefox ve svých nových verzích podporuje jakousi formu "skinu" pro změnu vzhledu prohlížeče. Tento sebou nese pouze jakýsi "podklad" a ev. změnu barev textu menu, to ovšem nemění nic na faktu, že se jedná o zajímavý doplněk k všednímu nudnému šedému vzhledu obyčejného prohlížeče.

Vzhledem k tomu, že my nikdy nezůstáváme pozadu vytvořil jsem pro zájemce téma pro audiklub.cz :)

Personu pro audiklub naleznete na webu Mozilla / Personas

Ti z vás, kteří používají snad jiný prohlížeč než Mozilla Firefox tak prosím pokračujte tudy a následně odkazem výše :)

ENJOY
případné připomínky či děkovačky hoďte sem, jsem ješita :D

| Komentáře (1)

Nová A8 D4 v ČR představena a byli jsme při tom!

Kriznik | Pátek, 19.03. 2010 - 13:50:42 , 2646 čtenářů
Osobní blog

Měl jsem tu čest a byl jsem oficiálně pozván jako zástupce audiklub.cz na uvedení nové Audi A8 D4 pro český trh.
Bohužel se jednalo jen o statickou ukázku, jelikož se jednalo o tovární auta, ale i tak bych se rád v krátkosti o tyto zážitky podělil :)
Následuje i pár fotek (defakto prvních než oficiálních od automobilky).

Celý článek
Článek zatím neohodnocen | Komentáře (1)

Ohlédnutí za minulostí a pohled dále

Kriznik | Pátek, 05.06. 2009 - 00:35:31 , 1611 čtenářů
Osobní blog

• Garáž
  • Mapa
  • AK Znak | AK Karta
  • Služby & Slevy | Pojištění
  • systém Vzájemné Pomoci (AK-sVP)
To jsou jen některé z mnoha aktivně používaných a dovoluji si říct úspěšných funkcí/aktivit/produktů na tomto webu. Následující ohlédnutí je jen mou myšlenkovou sumarizací a poděkováním za přízeň.
Čtěte a nebo ne, to je na Vás :)
Celý článek
Hodnocení článku: 4,8 | Komentáře (3)

Audi S5

Katuschka | Sobota, 25.10. 2008 - 15:56:23 , 2724 čtenářů
Osobní blog

Zkušenosti z klasické „pětkové řady“ byly u Audi S5 překonány každým detailem. Ať už se jedná o design vozu, tak o jízdní vlastnosti. Zajímavé pro nás bylo srovnání obou sportovních vozů. Ač mají Audi i Porsche S téměř identický výkon, pocit z jízdy se i přesto velmi lišil. Audi je pro nás jednoznačně luxusní kupé, které izoluje pasažéry od nepříjemným vnějších vlivů, ale zároveň nepostrádá v žádném případě sportovního ducha.
Celý článek
Hodnocení článku: 5
11 článků (2 stránek, 10 článků na stránku) [ 1 | 2 ]
Přejít na:
Anketa
na ventilAKci 2012
samozřejmě jedu!
doufám, že mi to vyjde
nevím
spíše ne
nejedu

[Výsledky|Další ankety]
Hlasů: 11 | Komentářů: 0
Chat
(510032)
Kalendář: 2 akce
únor 2012
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 

18/02/12 - 18/02/12
sraz Hradec Králové
22/06/12 - 24/06/12
ventilAKce vol.5 2012
Oznámit událost!  Oznámit událost!
Hledej Googlem
Google
Partneři
Pojištění odpovědnosti z provozu vozidla neboli povinné ručení, seženete nejvýhodněji na ePojisteni.cz.

Robeko diagnostika
Podpořte nás!
Líbí se vám tento web? Přidejte si odkaz na váše stránky.

Audi Klub - Vše o Audi
kód na stránku:

Audi Klub
kód na stránku:

Děkujeme!
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Doporučujeme: Autopůjčovna SIXT Měření výkonu a chiptuning vozidel Antiradary Prodej autodoplňků Pneu Audi A4 Hankook Pneumatiky Audi A3 Spolujízda Nabíječky autobaterií
Autobazar Xenony bixenony Dovoz aut Plachty Motorové oleje Autosklo zdarma odtahová služba Praha Ojetá auta, Ojeté vozy Chiptuning Chip tuning DIESELPOWER Vybavení autodílen
Dominikánská republika

Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2011 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email
Mobilní verze