Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 29 března 2024
Celkem je zde 534 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Paliboron
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 5
Uživatelů celkem: 48 393
Online návštěvníků
Návštěvníků: 530
Uživatelů: 4
Celkem: 534

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Den otevřených dveří Autodrom Most (AUTOSHOW 2014)

Téma: Auta Autor: Krysta (Středa, 22.10. 2014 - 14:08:35)

Ostatní
Datum konání: sobota, 25 října, 2014  Čas zahájení: 09:00 AM
Datum ukončení: neděle, 26 října, 2014  Čas ukončení: 05:00 PM

Most/ Společnost Autodrom Most otevře své brány 25. a 26. října od 9 do 17 hodin široké veřejnosti v rámci Dne otevřených dveří s názvem Autoshow Most 2014. Zájmem společnosti je otevřít areál autodromu a polygonu všem, jež mají zájem o motorsport, auta, motorky, vzdělávání a rozvoj v oblasti motorismu.

Autodrom Most pořádal Dny otevřených dveří již v minulosti, tyto dny se vždy setkaly s velkým zájmem veřejnosti. Kromě oblíbených jízd na dráze s vlastním vozem se také na akci s názvem Autoshow navíc představí řada novinek. Ta bude zaměřená nejen na rychlá kola, ale i na ukázky kurzů bezpečné jízdy, taxi jízdy a související produkty. Svou účast přislíbili například Buggyra Racing System, Martin Semerád a jeho Driving Academy nebo DEKRA Automobil a.s. a další.

Taxi jízdy budou probíhat po oba víkendové dny během polední přestávky. Zájemci si tak mohou vyzkoušet jízdu v závodním tahači Buggyra, Škoda Octavia Cup II se závodním jezdcem Petrem Fulínem, v Rally Mitsubishi s Martinem Semerádem nebo jízdy v drift speciálu BMW M3.

Součástí Autoshow Most 2014 budou zajímavé doprovodné akce, které si návštěvníci mohou osobně vyzkoušet. Například slalom simulující chování člověka pod vlivem alkoholu nebo drog s pomocí alkoholových a canabis brýlí. Slalom si účastníci mohou vyzkoušet v sobotu u stánku s reklamními předměty na mosteckém Autodromu a v neděli přímo na Polygonu, kde bude připravená dráha z kuželek a soutěžit se bude o ceny. Další možností pro soutěživé typy bude jízda zručnosti v Safemasteru, což je speciálně upravený vůz, který pomocí malých koleček upevněných na zadní nápravě simuluje i ve velmi nízké rychlosti téměř permanentní smyk zadní nápravy.

Po oba dny bude probíhat výstava vozů závodních a tuningových, dále také prodejců světových značek a autopříslušenství. Pouze v neděli přímo na Autodromu bude veřejnosti po celý den k dispozici trenažér převrácení a po oba dva dny závodní trenažér, kde si lze vyzkoušet jízdu na závodní dráze „nanečisto“. Otevřená bude v areálu polygonu také dráha pro motokáry, čtyřkolky a buggy.



Pohled na závodní trať a prohlédnout si zázemí věže bude možné v sobotu i v neděli v 10:00-10:30, 10:30-11:00, 13:00-13:30, 13:30-14:00.

Připravený je také program pro děti, jež si mohou vyzkoušet volně přístupné dopravní hřiště nebo využít k zábavě skákací hrad.

Vzhledem k omezené kapacitě si prosím svá místa na prohlídku zázemí, osobního coachingu a taxi jízd rezervujte předem na e-mailové adrese event@autodrom-most.cz.

odkaz: http://www.autodrom-most.cz/novinky/1413445412-autodrom-most-zve-na-nulty-rocnik-autoshow-2014

 


Související odkazy
· Více o tématu Auta
· Další články od kriznik

Nejčtenější článek na téma Auta:
Výkon a točivý moment
Hodnocení článku
Průměrné hodnocení: 4
Účastníků: 1

Velmi dobré
Zvolte počet:
(více je lépe)
Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
©patné

Možnosti

 Vytisknout článek Vytisknout článek

AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email